FOTO. Accident în Apuseni: O mașină în care se aflau trei persoane s-a răsturnat într-o râpă

O mașină în care se aflau trei persoane s-a răsturnat, vineri, într-o râpă, în zona barajului de la Mihoiești din Munții Apuseni. Acestea au ieșit cu greu dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului, iar una dintre ele a fost transportată la spital.

Potrivit Poliției Alba, un șofer din Alba Iulia, în vârstă de 56 de ani, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat 10 metri într-o râpă, oprindu-se în copaci.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Scărișoara, a suferit leziuni ușoare și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Câmpeni.

În mașină se aflau trei persoane. Inițial, accidentul a fost anunțat fără victime. Fotografia a fost trimisă de cititori ai ziaruluiunirea.ro pe adresa redacției.

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...