Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident grav în Alba Iulia: Trei pietoni loviți în timp ce traversau strada Tudor Vladimirescu, în Ampoi 1

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei persoane au fost lovite de un autoturism în timp ce traversau pe trecerea de pietoni de pe str. Tudor Vladimirescu din Alba Iulia.

Potrivit polițiștilor, una dintre victime, o minoră, este posibil să fie rănită grav. Aceasta a fost transportată de urgență la spital.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La locul accidentului, produs în cartierul Ampoi I, se desfășoară cercetări.

UPDATE 1: Tânărul în vârstă de 31 de ani, din Alba Iulia, care conducea autoturismul implicat în accident, a declarat că în momentul producerii coliziunii culoarea semaforului era verde.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru stabilirea condițiilor exacte în care s-a petrecut dramaticul eveniment rutier.

Din primele cercetări, se pare că cei trei pietoni, între care o minoră, s-au angajat în traversarea străzii pe tecerea de pietoni și pe culoarea verde a semaforului. Probabil în timp ce aceștia traversau carosabilul, s-a făcut roșu, fiind acroșați de autoturismul care se deplasa înspre ieșirea din municipiul Alba Iulia către Teiuș.

UPDATE 2: Potrivit reprezentantului IPJ Alba, victimele sunt o femeie și două fetițe din Alba Iulia. Una dintre acestea, în vârstă de 12 ani, era inconștientă în momentul în care a sosit echipajul SMURD care a transportat-o la spital. Femeia și o altă fetiță, de 7-8 ani erau în stare de șoc, însă cu leziuni superficiale.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE 3: Din cercetările efectuate până la acest moment rezultă că cele trei victime s-au angajat în traversarea străzii pe culoarea verde a semaforului care, însă, s-a schimbat în roșu până să ajungă pe partea cealaltă. În urma impactului fetița de 12 ani a suferit o fractură costală iar mama sa o fractură de antebraț drept. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate vinovăția conducătorului auto.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea