Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| 8 martie cu mămici şi tătici la grădinița „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

  • 8 martie cu mămici şi tătici la grădinița „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia

Copiii din Grădinița cu Program Prelungit ”Dumbrava minunată” din Alba Iulia împreună cu grădinița structură de la Micești, au sărbătorit Ziua Mamei de 8 Martie 2023, într-un alt mod decât tradiționalele serbări.

Mama este și va rămâne ființa care ocupă un loc special în inimile noastre, fiindcă ea ne-a adus pe lume, dar pentru copii sunt la fel de importanți ambii părinți așa încât acțiunea noastră a marcat „Ziua Părinților în grădiniță”.

Părinții au avut posibilitatea să asiste la activități, să lucreze împreună cu copilașii lor, să cânte, să danseze și să petreacă un timp de calitate alături de copiii lor și de întreg personalul grădiniței.

Toate grupele au desfășurat activități diverse în care au implicat și părinții copiilor, de la ativități practice – confecționare de cercei pentru mama și breloc pentru tata; realizarea de buchețele de flori din diverse materiale; tablouri cu poza copiilor, a mămicilor; costume pentru tata și rochițe pentru mama, la activități practic-gospodărești – prăjiturele din biscuiți cu ciocolată și sandwichuri haioase, alături de cântece și dansuri- vals- mama și copilul.

Copilașii au fost foarte încântați că au avut ocazia să își aducă și ei părinții la grădiniță, iar aceștia au fost mulțumiți că au petrecut timp de calitate împreună cu copiii lor și au participat la o parte a programului zilnic din grădiniță.

Director, prof. Aurora Vârtei
Responsabil promovare imagine, prof.înv.preșc. Petcu- Nicola Nicoleta-Alina


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea