Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| 8 ani de Terapie Intensivă Mobilă SMURD în județul Alba: „Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 22 decembrie, se împlinesc opt ani de la începutul colaborării dintre ISU și UPU Alba și de când a fost operaționalizat primul echipaj de Terapie Intensiva Mobila pe o ambulanță SMURD.

„Astăzi se împlinesc 8 ani de când doua instituții, ISU Alba si UPU Alba, au început o fructuoasă colaborarea pentru un țel comun, salvarea oamenilor aflați în suferință. 8 ani de când a fost operaționalizat primul echipaj de Terapie Intensiva Mobila pe o ambulanță SMURD, echipaj format din medic, asistent medical și 2 paramedici

În cei 8 ani, echipajul a participat la 5929 de intervenții, majoritatea dintre acestea fiind cazuri critice. Este de prisos să reamintim că fără acest echipaj de elită, multe persoane nu ar mai fi fost astăzi printre noi.

Dorim să urăm la mulți ani și să le mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect reușit! „Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă!”, au scris reprezentanții ISU Alba pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL într-o locuință din Alba Iulia: O femeie din Câmpeni a fost agresată de către fostul soț

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL într-o locuință din Alba Iulia: O femeie din Câmpeni a fost agresată de către fostul soț O femeie din Câmpeni, de 34 de ani, a fost agresată de către fostul soț, în urma unor discuții contradictorii, într-o locuință din Alba Iulia. Polițiștii i-au făcut ordin de restricție provizoriu. Potrivit IPJ Alba, la data de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea