Ziarul Unirea

FOTO| 20 de scannere pentru măsurarea temperaturii, la intrarea în școlile din Alba Iulia. Voicu Paul: „Punem în lucru tehnologia, pentru a maximiza siguranța”

Într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare, viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, declară că pentru școlile aglomerate și personal insuficient, vor fi amplasate 20 de scannere pentru măsurarea temperaturii donate de Fundația Comunitară Alba.

„Sunt unul dintre albaiulienii care susțin că școala trebuie să înceapă. Susțin nu doar declarativ, ci operativ! Sunt hotărât să facem absolut orice pentru a avea cât mai puține probleme în privința asta. O presiune mare se va pune pe personalul medical școlar care va face triajul în școli și grădinițe.

ELIT

Tocmai din acest motiv am ales ca în unitățile de învățământ aglomerate, cu mai multe puncte de acces și personal insuficient, să punem în lucru tehnologia, pentru a maximiza siguranța. Fundația Comunitară Alba a donat primăriei 20 de scannere pentru temperatură, ce vor fi amplasate la intrarea în școli. Echipamentele sunt noi, având toate certificările necesare. Datorită implicării partenerilor noștri avem posibilitatea de a suplimenta numărul de aparate, în funcție de necesități”, a scris Voicu Paul pe Faceboook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419