Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române: Competiții sportive organizate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul activităților dedicate aniversării a 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba a organizat o serie de competiții sportive la care au participat echipe din cadrul structurilor unității.

S-au desfășurat competiții de fotbal, tenis de masă și table, în cadrul cărora participanții au fost premiați de către inspectorul șef al Jandarmeriei Alba, domnul locotenent colonel Pașca Tudor Gheorghe, astfel:

La fotbal, locul 1 a fost ocupat de echipa I.P.A. 2 Alba, locul 2 de Detașamentul 1 Jandarmi Mobil, iar locul 3 de către Detașamentul 5 Jandarmi Sebeș.

Cel mai bun jucător a fost plutonier Oniche Bogdan din echipa Detațamentului 1 Jandarmi Mobil, iar Bedelean Raul membru al IPA 2 Alba, a fost desemnat golgheterul competiției.

În cadrul competiției de fotbal au participat 8 echipe cu jucători din componența Jandarmeriei Alba dar și o echipă formată din jucători ai I.P.A. 2 Alba.

Concursul de tenis de masă la masculin, a fost câștigat de plutonier adjutant șef Aron Valentin de la Detașamentului 2 Jandarmi Alba Iulia, iar la feminin de plutonier Corpade Alina Petronela din cadrul Serviciului Resurse Umane.

În cadrul competiției de table, câștigător a fost plutonier major Baciu Virgil din cadrul Detașamentului 2 Jandarmi Alba Iulia. Locul 2 a fost ocupat de plutonier adjutant șef Dăian Gheorghe din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, iar locul 3 de sergent major Ghib Răzvan de la Postul de Jandarmi Montan Șugag.

De asemenea, nu au fost uitate nici cadrele trecute în rezervă în ultima perioada. Un număr de 6 rezerviști au fost recompensați cu diplome de merit din partea Jandarmeriei Alba.

Le mulțumim pentru sprijinul acordat în organizarea acestei competiții Asociației Sportive Ampoiul, I.P.A. Regiunea 2 Alba, reprezentanților bazei Sportive “Țălnar “ din Alba Iulia, precum și colegului nostru sergent major Iviniș Darius, arbitru profesionist în cadrul lotului de arbitri divizionari liga a III a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea