Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: 10 comunități rurale din Alba au primit microbuze școlare noi, pentru transportul elevilor

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

microbuze scolare noi04Astăzi, 6 iulie, în curtea sediului Registrului Auto Român Alba din municipiul Alba Iulia a avut loc predarea și primirea unui număr de 10 microbuze şcolare 16 + 1 locuri către unităţile administrativ teritoriale: Arieşeni, Bucium, Lupşa, Noşlac, Râmeţ, Sântimbru, Săsciori, Şibot, Vidra, Vinţu de Jos.

Microbuzele au fost preluate de primarii şi viceprimarii localităţilor precizate, care au fost însoţiţi de către un conducător auto, având permisul de conducere categoria D1. Menţionăm că mijloacele de transport destinate localităţilor Ciugud şi Ceru Băcăinţi au fost preluate în cursul acestei săptămâni.

„Guvernul Ponta se ţine de cuvânt, îşi respectă promisiunea. Copiii din Alba, din zonele de munte de la noi şi din ţară au nevoie de un transport de calitate. Trebuie să vă spun că în ţară vor fi repartizate mai mult de 650 de microbuze, aşa cum s-a anunţat. Alături de primarul oraşului Teiuş, Mirel Hălălai, am trimis o propunere la factorii de decizie de la Bucureşti, susţinând necesitatea ca şi elevii din zonele urbane ale judeţului să beneficieze de microbuze pentru transportul şcolar. Sperăm ca şi oraşele din judeţ, precum Abrud, Câmpeni, Aiud, Baia de Arieş, Cugir, Ocna Mureş şi Sebeş să primească astfel de microbuze. Îi felicit pe cei care au gândit acest proiect! Guvernul Ponta face un efort financiar important în beneficiul elevilor, fără să ţină seama de culoarea politică a primarilor”, a spus deputatul PSD Ioan Dîrzu

Acesta a explicat că din cei 10 primari care au primit microbuze şcolare, pe formaţiuni politice, situaţia este următoarea: 6 primari PDL, 2 primari PSD şi 2 – PNL.

În cadrul următoarei etape, care se va desfăşura în perioada octombrie – decembrie a.c vor fi repartizate un număr de 9 microbuze şcolare, către următoarele unităţi administrativ teritoriale: Albac, Bistra, Fărău, Galda de Jos, Mogoş, Poşaga, Scărişoara, Şugag, Valea Lungă.

[nggallery id=2156]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea