FOTO: 10 ani de nota 10 la Sendy Club, în Cetatea Marii Uniri

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În primăvara anului 2008 a luat naștere, în prima fază în incinta bazei sportive “Winner’s Club Țălnar”, ceea ce avea să devină cel mai popular și cunoscut club sportiv din Alba Iulia, specializat pe Tae-Bo și Pilates: Sendy Club!!! După cum reiese și din numele său, clubul a fost fondat prin inițiativa Alexandrei “Sendy’” Țălnar și, în decursul acestor ani, printr-o muncă deosebită, prin mult efort depus și printr-o implicare sufletească totală, a reușit să se contureze ceea ce majoritatea numesc acum “Familia Sendy Club”.

Împreună cu soțul Cristian și cu sora Anamaria, Sendy a reușit să ridice atât de mult ștacheta, încât, acum după 10 ani, noua sală, deschisă în imediata apropiere a Bulevardului Transilvaniei devine tot mai neîncăpătoare pentru iubitorii acestui sport extrem de popular și extrem de sănătos. Sendy Țălnar, “Țânțărica”, cum era cunoscută în lumea sportului în urmă cu un deceniu, este o sportivă înnăscută.

USR - Alegeri parlamentare 2020

A jucat fotbal în echipa națională de senioare a României, handbal la nivel înalt, a fost campioană națională la karate (kata și kumite) și în rest, la nivel de pasiune și amatori, putem spune că a practicat mai toate sporturile posibile și imposibile… Și a fost și este foarte bună în tot ceea ce face, în ciuda numelui pe care-l poartă și care lasă impresia că a avut vreo influență asupra rezultatelor sale. Este foarte apreciată pentru tot ceea ce pune în practică, pentru tot ceea ce gândește și tot ceea ce simte!

În 2008, Sendy declara: “Tae-Bo și Pilates te ajută să te autodepășești, să-ți descoperi calități pe care nu credeai că le ai și îți creează totodată un mod de viață sănătos și un ritm de viață ordonat. Antrenează atât fizicul cât și psihicul, reprezintă un mijloc foarte bun de eliminare al energiilor negative”.

Gama largă de activități a acestui club sportiv care a ajuns să aibă și propriul imn, îi conferă statutul unui club complet și profesionist din toate punctele de vedere: sală de forță, personal trainer, aqua gim, tae-bo, pilates, pregătire individuală de specialitate, momente sportive pentru evenimente mondene, sfaturi nutriționale, dans sportiv, karate, taekwondo, activități pentru copii și chiar pregătire spirituală desăvârșită.

Acum, la ceas aniversar, în semn de mulțumire, membri de seamă și omniprezenți ai acestui club, membrii familiei și simplii clienți sau pasionați ai sportului, doresc să mulțumească pentru absolut tot sprijinul acordat în menținerea unui mod de viata tonifiant și sănătos lui Sendy și echipei sale! La mulți ani oameni minunați.

Dan HENEGAR