Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: 10 ani de nota 10 la Sendy Club, în Cetatea Marii Uniri

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În primăvara anului 2008 a luat naștere, în prima fază în incinta bazei sportive “Winner’s Club Țălnar”, ceea ce avea să devină cel mai popular și cunoscut club sportiv din Alba Iulia, specializat pe Tae-Bo și Pilates: Sendy Club!!! După cum reiese și din numele său, clubul a fost fondat prin inițiativa Alexandrei “Sendy’” Țălnar și, în decursul acestor ani, printr-o muncă deosebită, prin mult efort depus și printr-o implicare sufletească totală, a reușit să se contureze ceea ce majoritatea numesc acum “Familia Sendy Club”.

Împreună cu soțul Cristian și cu sora Anamaria, Sendy a reușit să ridice atât de mult ștacheta, încât, acum după 10 ani, noua sală, deschisă în imediata apropiere a Bulevardului Transilvaniei devine tot mai neîncăpătoare pentru iubitorii acestui sport extrem de popular și extrem de sănătos. Sendy Țălnar, “Țânțărica”, cum era cunoscută în lumea sportului în urmă cu un deceniu, este o sportivă înnăscută.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

A jucat fotbal în echipa națională de senioare a României, handbal la nivel înalt, a fost campioană națională la karate (kata și kumite) și în rest, la nivel de pasiune și amatori, putem spune că a practicat mai toate sporturile posibile și imposibile… Și a fost și este foarte bună în tot ceea ce face, în ciuda numelui pe care-l poartă și care lasă impresia că a avut vreo influență asupra rezultatelor sale. Este foarte apreciată pentru tot ceea ce pune în practică, pentru tot ceea ce gândește și tot ceea ce simte!

În 2008, Sendy declara: “Tae-Bo și Pilates te ajută să te autodepășești, să-ți descoperi calități pe care nu credeai că le ai și îți creează totodată un mod de viață sănătos și un ritm de viață ordonat. Antrenează atât fizicul cât și psihicul, reprezintă un mijloc foarte bun de eliminare al energiilor negative”.

Gama largă de activități a acestui club sportiv care a ajuns să aibă și propriul imn, îi conferă statutul unui club complet și profesionist din toate punctele de vedere: sală de forță, personal trainer, aqua gim, tae-bo, pilates, pregătire individuală de specialitate, momente sportive pentru evenimente mondene, sfaturi nutriționale, dans sportiv, karate, taekwondo, activități pentru copii și chiar pregătire spirituală desăvârșită.

Acum, la ceas aniversar, în semn de mulțumire, membri de seamă și omniprezenți ai acestui club, membrii familiei și simplii clienți sau pasionați ai sportului, doresc să mulțumească pentru absolut tot sprijinul acordat în menținerea unui mod de viata tonifiant și sănătos lui Sendy și echipei sale! La mulți ani oameni minunați.

[nggallery id=5400]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea