Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: 10 ani de nota 10 la Sendy Club, în Cetatea Marii Uniri

Publicat

în

În primăvara anului 2008 a luat naștere, în prima fază în incinta bazei sportive “Winner’s Club Țălnar”, ceea ce avea să devină cel mai popular și cunoscut club sportiv din Alba Iulia, specializat pe Tae-Bo și Pilates: Sendy Club!!! După cum reiese și din numele său, clubul a fost fondat prin inițiativa Alexandrei “Sendy’” Țălnar și, în decursul acestor ani, printr-o muncă deosebită, prin mult efort depus și printr-o implicare sufletească totală, a reușit să se contureze ceea ce majoritatea numesc acum “Familia Sendy Club”.

Împreună cu soțul Cristian și cu sora Anamaria, Sendy a reușit să ridice atât de mult ștacheta, încât, acum după 10 ani, noua sală, deschisă în imediata apropiere a Bulevardului Transilvaniei devine tot mai neîncăpătoare pentru iubitorii acestui sport extrem de popular și extrem de sănătos. Sendy Țălnar, “Țânțărica”, cum era cunoscută în lumea sportului în urmă cu un deceniu, este o sportivă înnăscută.

A jucat fotbal în echipa națională de senioare a României, handbal la nivel înalt, a fost campioană națională la karate (kata și kumite) și în rest, la nivel de pasiune și amatori, putem spune că a practicat mai toate sporturile posibile și imposibile… Și a fost și este foarte bună în tot ceea ce face, în ciuda numelui pe care-l poartă și care lasă impresia că a avut vreo influență asupra rezultatelor sale. Este foarte apreciată pentru tot ceea ce pune în practică, pentru tot ceea ce gândește și tot ceea ce simte!

Electrica Furnizare Discount

În 2008, Sendy declara: “Tae-Bo și Pilates te ajută să te autodepășești, să-ți descoperi calități pe care nu credeai că le ai și îți creează totodată un mod de viață sănătos și un ritm de viață ordonat. Antrenează atât fizicul cât și psihicul, reprezintă un mijloc foarte bun de eliminare al energiilor negative”.

Gama largă de activități a acestui club sportiv care a ajuns să aibă și propriul imn, îi conferă statutul unui club complet și profesionist din toate punctele de vedere: sală de forță, personal trainer, aqua gim, tae-bo, pilates, pregătire individuală de specialitate, momente sportive pentru evenimente mondene, sfaturi nutriționale, dans sportiv, karate, taekwondo, activități pentru copii și chiar pregătire spirituală desăvârșită.

Acum, la ceas aniversar, în semn de mulțumire, membri de seamă și omniprezenți ai acestui club, membrii familiei și simplii clienți sau pasionați ai sportului, doresc să mulțumească pentru absolut tot sprijinul acordat în menținerea unui mod de viata tonifiant și sănătos lui Sendy și echipei sale! La mulți ani oameni minunați.

Publicitate

Ştirea zilei

VIDEO| Un preot a chemat la slujbă medicul care l-a tratat de COVID, pentru a-i convinge pe enoriași să se vaccineze

Publicat

în

Părintele Simion Bondar de la Biserica ortodoxă Sfântul Andrei din Capitală, partea dinspre Bucureștii Noi spre Chitila, a chemat-o alături de el pe doctorița care l-a tratat de COVID-19 să le explice celor veniți la slujbă de ce este important să se imunizeze, potrivit filmărilor și mărturiilor obținute de Libertatea.

Scene fără precedent duminică în bisericile ortodoxe din România. Credincioșii veniți la slujba de la Biserica Sfântul Andrei de pe strada Chitilei din București au avut parte de o lecție despre importanța vaccinării, după ce preotul paroh al bisericii, Simion Bondar, care oficia liturghia, a invitat un medic să le vorbească oamenilor despre nevoia de a se imuniza contra COVID. Medicul: Victoria Aramă, șefă de secție la Institutul Matei Balș din Capitală, unde l-a tratat de boală pe preot.

Înainte de a-și începe explicațiile, medicul le-a spus credincioșilor că este vaccinat și cu a treia doză și că își va da jos masca pentru a putea fi auzit și înțeles mai bine.

Electrica Furnizare Discount

La un moment dat, credincioșii au pus întrebări, iar doctorița Aramă le-a răspuns alături de soțul ei, Sorin Ștefan Aramă, și el medic și profesor la Universitatea de Medicină Carol Davila din Capitală.

Victoria Aramă a atins și subiectul vaccinării la gravide. „Legat de vaccinarea în sarcină, producătorul vaccinului scrie că nu îl recomandă la gravide pentru că nu sunt suficiente date.

Pe de altă parte, s-a văzut și se știe că gravida face forme severe de COVID, dacă se infectează și sunt țări în care se vaccinează gravidele și s-a văzut că vaccinul nu a avut niciun fel de efect negativ asupra lor”, a spus doctorița. După ce a vorbit doctorița, preotul a încheiat slujba în lacrimi, potrivit mărturiilor unuia dintre oamenii prezenți.

Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| INCENDIU la Ohaba: Pompierii intervin pentru stingerea unui foc care a izbucnit la o casă de locuit

Publicat

în

INCENDIU la Ohaba: Pompierii intervin pentru stingerea unui foc care a izbucnit la o casă de locuit

Un incendiu a izbucnit în cursul serii de astăzi, 25 octombrie, în jurul orei 20:50, în localitatea Ohaba.

Astfel, Garda de Intervenție Blaj acționează pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din această localitate.

Din primele informații, nu sunt victime iar incendiul se manifestă generalizat în interiorul și la acoperisul casei.

Electrica Furnizare Discount

Vom reveni cu detalii.

FOTO: ARHIVA

Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO| Elevii și profesorii din Alba au învățat despre valorile Parcului Natural Apuseni: Au primit informații și materiale de promovare despre valorile ariilor naturale

Publicat

în

FOTO| Elevii și profesorii din Alba au învățat despre valorile Parcului Natural Apuseni: Au primit informații și materiale de promovare despre valorile ariilor naturale

Proiectul ”Elaborarea instrumentelor pentru managementul adaptativ al capitalului natural din ariile protejate Parcul Natural Apuseni, ROSCI0002 Apuseni, ROSPA0081 Munții Apuseni – Vlădeasa şi ROSCI0016 Buteasa“, cod SMIS2014+ 122643, cofinanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 (contract de finanțare nr. 287/05.12.2019), în valoare totală de 22.512.776,71 lei, echivalentă cu 100 % din valoarea totală eligibilă aprobată, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR de 19.135.860,20 lei și valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional de 3.376.916,51 lei, este implementat de către RNP. ROMSILVA – ADMINISTRAȚIA PARCULUI NATURAL APUSENI R.A. în calitate de beneficiar.

Obiectivul general al proiectului este menținerea și îmbunătățirea stării de conservare favorabilă a speciilor și habitatelor din Parcul Natural Apuseni și siturile Natura 2000 ROSCI0002 Apuseni, ROSCI0016 Buteasa, ROSPA0081 Munții Apuseni-Vlădeasa precum și din cele 55 de rezervații și monumente ale naturii cu care se suprapun, în cadrul unui proces participativ ce vizează elaborarea planului de management și informarea/conștientizarea factorilor interesați cu privire la beneficiile conservării acestora.

Electrica Furnizare Discount

În cadrul activității Organizarea de sesiuni pentru educarea și conștientizarea elevilor din școlile primare și gimnaziale de pe raza proiectului, reprezentații Administrației Parcului Natural Apuseni s-au deplasat pe teritoriul unităților administrativ-teritoriale peste care se suprapun ariile naturale protejate vizate de proiect, având ca public-țintă 30 unități de învățământ după cum urmează: în județul Alba unități școlare din: Arieșeni, Gârda de Sus, Ghețari, Scărișoara, Negești, Horea, Mătișești, Trifești și Albac; în județul Bihor unități școlare din: Budureasa (2 școli), Pietroasa, Chișcău, Câmpani, Fânațe, Buntești, Poieni, Stâncești și Nucet; în județul Cluj unități școlare din: Beliș, Mărgău, Valea Drăganului, Rogojel, Râșca-Pleș, Săcuieu, Mărișel, Călățele, Răchițele, Dealu Negru și Poiana-Horea.

În cadrul acestor sesiuni au avut loc discuții și prezentări despre valorile Parcului Natural Apuseni și ale siturilor Natura 2000 ROSCI0002 Apuseni, ROSPA0081 Munții Apuseni – Vlădeasa și ROSCI00016 Buteasa, fiind distribuite materialele promoționale și informative – și anume: 1020 ghiduri educative despre valorile ariilor naturale protejate din Apuseni, 900 orare școlare, 900 tricouri personalizate pentru elevi, 900 ghiozdane personalizate, 900 diplome de participare, 900 pixuri personalizate.

În final 900 de elevi și 60 de cadre didactice au beneficiat de informații, materiale de promovare și materiale informative despre valorile ariilor naturala protejate aflat pe teritoriul unităților administrativ-teritoriale peste care se suprapun ariile naturale protejate vizate de proiect.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare