Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Fosta centrală termică de pe strada Arnsberg, din Alba Iulia, va fi transformată în Centru de consiliere și sprijin pentru părinți și copii

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia se află în faza de de studiere a ofertelor depuse de participanții la concursul de oferte pentru obiectivul de investiții ”Schimb de destinație din centrală termică (CT5), în Centru de consiliere și sprijin pentru părinți și copii Sfânta Maria”.

centrala dezafectataValoarea estimată a lucrărilor pentru clădirea vizată – fosta centrala termică nr.5, amplasată pe str. Arnsberg – este de 515.027 de lei (aproximativ 119.000 de euro).

Potrivit caietului de sarcini se vor executa lucrări de recompartimentare; termoizolare; reabilitare a instalaţiilor interioare (electrice; apă-canal); instalare a unei centrale termice pe gaz; executarea unei învelitori tip terasă; finisaje la zidărie; tâmplărie din PVC cu geam termopan; pardoseli din gresie, covor PVC termosudabil si parchet etc.

La procedura offline lansată de primărie au depus oferte 8 firme: S.C. Max Asalt S.R.L. Petrila; S.C. Aria Construct S.R.L. Alba Iulia (cu S.C Fabris Impianti S.R.L. – subcontractant și S.C. Ceziana Star S.R.L. Baia de Arieș – terț susținător); S.C. Transilvania Prest Solutions S.R.L. Ciuldești; S.C. Albanic Service S.R.L. Alba Iulia; S.C. Vasinca S.R.L. Aiud; S.C. Ben Oni Loghin S.R.L. Alba Iulia; S.C. Monolit Junior S.R.L. Lancrăm; S.C. Florida Gold S.R.L. Alba Iulia.

Criteiul de atribuire este prețul cel mai scăzut. După stabilirea câștigătorului și încheierea contractului, durata de execuție a lucrărilor este de 2,5 luni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea