UPDATE/FOCAR de COVID-19 la autostrada A10 Sebeș-Turda: Mai mulți muncitori infectați cu coronavirus

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

FOCAR de COVID-19 la autostrada A10 Sebeș-Turda: Mai mulți muncitori infectați cu coronavirus

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, mai mulți muncitori care lucrau la autostrada A10 Sebeș-Turda, au fost depistați pozitiv la infecția cu noul coronavirus. Se pare ca o echipă de opt persoane din mai multe județe au venit pentru lucrări la autostradă, unde s-au și infectat cu Covid-19.

Se pare că unul dintre muncitori, cel de la care s-au infectat încă 7 persoane, un bărbat din județul Cluj a fost răcit și depistat apoi cu Covid-19.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cei 7 deși nu sunt din județul Alba, iar după ce au efectuat lucrările pentru care fuseseră aduși s-au reîntors în județele lor, au fost alocați în Alba, deoarece au declarat că aici s-au infectat cu coronavirus.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Numărul total al cazurilor înregistrate până la această oră, în județul Alba, ajunge la 924 persoane confirmate pozitiv, 724 vindecați și 40 decese.

Cazurile de COVID-19 confirmate sunt de la cunoscuta firmă Deme Macarale, toți sunt asimptomatici, au fost cazați separat și nu au intrat în contact direct cu alți muncitori aflați în șantier. Toți muncitorii de la Deme Macarale au fost testați nefiind confirmate alte cazuri.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419