Foc de armă pentru a opri o bandă de hoți de cupru, prinsă în flagrant la Sebeș. Trei bărbați sunt cercetați de polițiști

Foc de armă pentru a opri o bandă de hoți de cupru, prinsă în flagrant la Sebeș. Trei bărbați sunt cercetați de polițiști

Polițiștii din Sebeș i-au prins în flagrant pe trei bărbați în timp ce sustrăgeau cabluri de cupru din incinta unei societăți comerciale. Unul dintre bărbați nu s-a supus somației, iar polițiștii au folosit armamentul din dotare.

La data de 12 martie 2020, în jurul orei 23.20, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, i-au depistat, în flagrant delict, pe trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 43 de ani, din Sebeș și Bucerdea Grânoasă, în timp ce sustrăgeau cabluri de cupru de pe doi tamburi industriali aflați în incinta unei societăți comerciale din Sebeș.

INFORMARE COVID-19

Pentru că, în urma somației făcută de polițiști, unul dintre bărbați nu s-a supus, un polițist a folosit armamentul din dotare și a executat un for de avertisment, în plan vertical.

Ulterior, toți cei 3 bărbați surprinși la furat au fost imobilizați și conduși la sediul poliției, pentru audieri și luarea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Felicitari 13 martie 2020 at 12:43

Bravo celor care sunt hotariti sa aplice legea !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...