Rămâi conectat

Ştirea zilei

Foc de ARMĂ în sediul poliției Alba Iulia. Un moment de neatenție putea duce la o tragedie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Foc de ARMĂ în sediul poliției Alba Iulia. Un moment de neatenție putea duce la o tragedie

Un incident care se putea termina grav s-a petrecut joi, 24 noiembrie, sediul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Potrivit surselor ziarulunirea.ro, incidentul s-a petrecut la dispeceratul poliției, în timpul schimbului de ture, când unuia dintre agenții de ordine publică i s-ar fi descărcat accidental pistolul. Incidentul s-a petrecut în 24 noiembrie, poliția nefăcându-l public, iar dacă ziarulunirea.ro nu ar fi aflat, din surse bine informate, de acest caz, cel mai probabil nu s-ar fi aflat niciodată.

Din informațiile obținute de ziarulunirea.ro, din fericire, nu a fost nimeni rănit în urma focului involuntar de armă, în urmă rămânând însă o gaură în podea.

„La data de 24 noiembrie 2022, în zona destinată preluării armamentului și încărcării acestuia de la Poliția Municipiului Alba Iulia, cu ocazia verificării armamentului din dotare, un agent de poliție a executat, în mod accidental, un foc de armă în podea.

În urma incidentului, nu au fost înregistrate victime, iar, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, a fost dispusă demararea unei proceduri de cercetare, în conformitate cu prevederile interne privind exploatarea armamentului”, au transmis reprezentanții IPJ Alba la solicitarea ziarulunirea.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea