Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Florin Roman: Noua stemă a judeţului Alba va avea şi însemnul coroanei regale

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Machetele noii steme ce ne va reprezenta judeţul în ţară şi în lume  vor fi gata în două săptămâni. Aşa după cum ne-a informat Florin Roman, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba, astăzi, în cadrul conferinţei de presă prilejuită de sfârşitul manifestărilor legate de împlinirea a 90 de ani de la încoronarea Regelui Ferdinand I şi a Reginei Maria la Alba Iulia, la 15 octombrie 1922, stema va avea şi însemnul coroanei regale.

„În 2 săptămâni o să vă putem pune la dispoziţie noile machete pentru stema judeţului Alba.  O să vedeţi că ceea ce înseamnă coroana regală pentru judeţul Alba,  va fi o stemă care ne va reprezenta cu cinste. Suntem mândri că avem astfel de simboluri şi putem fi promovaţi în Europa cu astfel de simboluri”, a declarat Florin Roman.

Ion Dumitrel a ţinut să precizeze că intenţia de a face asta a fost cu ceva vreme în urmă, însă nu au putut din cauza unor  evenimente electorale.

În rest, responsabilii judeţeni au fost cam reţinuţi în a ne da mai multe detalii, aşa că, în două săptămâni, o să putem reveni cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea