Florin Roman, liderul deputaților PNL: Cea mai mare donație pentru Spitalul Județean Alba – 1,5 milioane de lei de la Romgaz

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Urmare a apelului public făcut de managerul Spitalului Județean de urgență Alba, economist Diana Mârza, în calitate de parlamentar, am solicitat sprijin financiar pentru achiziția de materiale sanitare. Am primit și confirmarea oficială din partea ministrului Economiei, dl Virgil Popescu, care i-a convins pe cei de la Romgaz, să ajute spitalul judetean Alba cu o donație în valoare de 1,5 milioane de lei (echivalentul a peste 300.000 de euro).

Este cea mai importantă și consistentă donație, venită din partea unei companii de stat, motiv pentru care îi mulțumesc și directorului general al Romgaz, dl Adrian Volintiru. La solicitarea președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, materialele cumpărate din această donație vor merge nu doar spre spitalul județean Alba, ci și pentru celelalte spitale COVID, Blaj, Aiud și Abrud.

ELIT

Donația făcută de Romgaz acoperă strict achiziții făcute pe combaterea COVID.
În paralel, tot la solicitarea managerului spitalului județean, am solicitat sprijinul ministrului Sănătății, dr. Nelu Tătaru pentru suma de 1080000 lei în vederea achiziționării a 10 ventilatoare, necesare în spitalele COVID din Alba.

Închei prin a mulțumi populației din Alba pentru modul ireproșabil în care s-a manifestat în aceasta perioada dură de restricții, iar efectele sunt vizibile, în sensul numărului scăzut de noi cazuri confirmate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419