Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Opinii - Comentarii

Florin Roman îi cere lui Ion Dumitrel 5 acţiuni întreprinse în martie pentru aducerea de investitori

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    Vreau să vorbim azi despre lucruri concrete: sub Ion Dumitrel judeţul Alba a piedut 18.000 de locuri de muncă. Vremea vorbelor şi poveştilor a trecut. Cred cu adevărat că sloganul PDL, al lui Dumitrel şi Hava, în 2012 va fi „poveşti, nu fapte”. Am cerut insistent ca cei doi, în frunte cu Dumitrel, să îşi asume pierederea acestor locuri de muncă. Răspunsurile sunt doar jigniri sau articole de înfierare. În plus, limbajul PDL începe să semene cu cel violent al postacilor de pe forumuri. Iar lideri ai opoziţiei sunt ameninţaţi, aşa cum s-a întâmplat la Blaj în perioada manifestaţiilor din ianuarie.
Îi cer public domnul Dumitrel să prezinte 5 acţiuni pe care Ie-a întreprins în luna martie 2012 pentru a aduce investitori în judeţul Alba. Dar fără poveşti de tipul „noi am pregătit infrastructura”. Pentru că în primul rând nu există infrastructură ca să vină investitori. Să ne spună concret pe cine a contactat şi pe cine a ofertat.
Şi îi mai cer domnului Dumitrel să ne spună ce unitate aflată în subordinea lui se ocupă de oferta economică a judeţului Alba. Nume de departament, activitate, obiective, ce a realizat. Şi ce a făcut în ultimii 8 ani. Şi dacă se poate să ne arate această ofertă, şi eventual într-o limbă de circulaţie internaţională. Nu ceva făcut peste noapte, vreo compilaţie. Poate ar fi utilă şi o listă de firme cărora a fost trimisă.
Din păcate, în timp ce noi vorbim de locuri de muncă şi cerem explicaţii clare, la PDL e moda pozelor. Dumitrel se trage în poze cu cei de la Bosch, deşi nu a făcut nimic pentru investiţie. Hava merge pe şantiere într-un oraş care nu mai are industrie şi iată că nu are nici turism. Estimăm că din aprilie începe moda festivalurilor din bani publici. Sperăm să aflăm cât ne costă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cornel Tatai Baltă, istoric de vază al Blajului și continuator al culturii Școlii Ardelene, autorul a peste 100 de studii și a mai multor cărți de specialitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cornel Tatai Baltă, istoric de vază al Blajului și continuator al culturii Școlii Ardelene, autorul a peste 100 de studii și a mai multor cărți de specialitate Motto: „Arta se află într-o perpetuă evoluție și schimbare, nu constituie o copie a realității, ci o transfigurare a acesteia, o metaforă“ Continuator al culturii Școlii Ardelene, prof. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea