Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman este noul purtător de cuvânt al PNL Alba. El o înlocuiește pe avocata Angelica Mocan

Bogdan Presecan

Publicat

în

Joi seară a avut loc ședința Biroului Permanent al PNL Alba, în cadrul căreia forul de conducere al partidului l-a desemnat pe Florin Roman pentru funcția de purtător de cuvânt al organizației județene.

Vocea liberalilor din Alba era reprezentată oficial, până în prezent, de către avocata Angelica Mocan, a cărei activitate în această poziție a fost însă discretă.

“O voi suplini pe colega mea Angelica Mocan, care este foarte ocupată în această perioadă cu cursurile pentru mediere și cu activitatea pe care o desfășoară în calitatea de președinte al Centrului de Mediere Alba”, a declarat Florin Roman pentru ziarul “Unirea”.

Roman revine de fapt pe postul de purtător de cuvânt al PNL Alba după 4 ani. În prezent ocupă funcția de vicepreședinte al organizației județene a PNL Alba și vicepreședinte al Consiliului Județean Alba. S-a remarcat tot mai mult în ultimii ani ca și comunicator al partidului, devenind acum unul dintre principalii vectori de imagine ai PNL Alba.

A activat ca jurnalist la ziarul Unirea din Alba Iulia începând din 1994 și până în anul 2005 când s-a mutat la București, unde a fost purtător de cuvânt la Autoritatea Nationala de Reglementare a Gazelor Naturale (ANRGN) și secretar general al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea