Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman este noul purtător de cuvânt al PNL Alba. El o înlocuiește pe avocata Angelica Mocan

Bogdan Presecan

Publicat

în

Joi seară a avut loc ședința Biroului Permanent al PNL Alba, în cadrul căreia forul de conducere al partidului l-a desemnat pe Florin Roman pentru funcția de purtător de cuvânt al organizației județene.

Vocea liberalilor din Alba era reprezentată oficial, până în prezent, de către avocata Angelica Mocan, a cărei activitate în această poziție a fost însă discretă.

“O voi suplini pe colega mea Angelica Mocan, care este foarte ocupată în această perioadă cu cursurile pentru mediere și cu activitatea pe care o desfășoară în calitatea de președinte al Centrului de Mediere Alba”, a declarat Florin Roman pentru ziarul “Unirea”.

Roman revine de fapt pe postul de purtător de cuvânt al PNL Alba după 4 ani. În prezent ocupă funcția de vicepreședinte al organizației județene a PNL Alba și vicepreședinte al Consiliului Județean Alba. S-a remarcat tot mai mult în ultimii ani ca și comunicator al partidului, devenind acum unul dintre principalii vectori de imagine ai PNL Alba.

A activat ca jurnalist la ziarul Unirea din Alba Iulia începând din 1994 și până în anul 2005 când s-a mutat la București, unde a fost purtător de cuvânt la Autoritatea Nationala de Reglementare a Gazelor Naturale (ANRGN) și secretar general al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea