Rămâi conectat

Actualitate

Florin Piersic a fost externat din spital: Marele actor a petrecut 4 luni în centre medicale din Cluj și București

Bogdan Ilea

Publicat

în

Florin Piersic a fost externat din spital: Marele actor a petrecut 4 luni în centre medicale din Cluj și București

Actorul Florin Piersic a fost externat luni de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie Foișor, unde fusese internat pe 9 mai pentru o operație de extragere a unei proteze de genunchi, care devenise sursă de infecție. Evoluția lui Piersic este favorabilă. Acesta este conștient, cooperant, se poate mobiliza singur pe distanțe scurte, iar rezultatele analizelor sunt în limite normale, conform informațiilor furnizate de Spitalul Foișor, citați de hotnews.ro.

În perioada următoare, actorul urmează să se interneze într-o clinică de recuperare, mai precizează reprezentanții Spitalului Foișor.

Florin Piersic a trecut prin 4 spitale și a fost la un pas de moarte

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost tratat, în ultima lună și jumătate, în patru spitale, două din Cluj și două din București.

Citește și: Ultimele date despre cum se simte Florin Piersic: Actorul a fost reevaluat cardiologic și a început să meargă pe distanțe scurte

Problemele pentru Florin Piersic au început la mijlocul lunii aprilie, când actorul a ajuns la Spitalul Militar din Cluj. La finalul lunii aprilie, el a fost transferat la Institului Inimii din Cluj. Pe 7 mai, medicii clujeni au decis să îl transfere pe Piersic la Institutul Matei Balș din București.

Pe data de 9 mai, Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Foișor din Capitală, de la Institutul Matei Balș.

La momentul internării la Foișor, reprezentanții spitalului au transmis că starea actorului era „gravă, în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi”.

În aceeași zi, Florin Piersic a fost operat pentru extragerea protezei de genunchi ce devenise sursă de infecție și înlocuirea acesteia cu o proteză tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic.

În următoarele zile după această intervenție, reprezentanții Spitalului Foișor au anunțat că starea actorului este stabilă și a început să se amelioreze.

La câteva zile după operație, actorul a ieșit din secția ATI, fiind mutat într-un salon al spitalului, și a început procedurile de recuperare medicală și kinetoterapie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cei care consumă energie în mod responsabil vor fi recompensați. Ce se întâmplă cu compensarea facturilor la energie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cei care consumă energie în mod responsabil vor fi recompensați. Ce se întâmplă cu compensarea facturilor la energie „Am avut o primă întâlnire informală cu un grup de lucru, cu furnizorii, cu distribuitorii, cu experţii din minister, cu ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energetic n.r). Bineînţeles că ne uităm şi trebuie să mergem […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea