Rămâi conectat

Ştirea zilei

Florin Cîțu CRITICĂ relaxările anunțate de Rafila și nu susține testarea gratuită: „Există un vaccin gratuit”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Cîțu CRITICĂ relaxările anunțate de Rafila și nu susține testarea gratuită: „Există un vaccin gratuit”

Președintele PNL Florin Cîțu a declarat joi că testarea gratuită nu va ajuta campania de vaccinare. Statul va putea suporta costul testării pentru 45 de zile, a mai spus Florin Cîțu.

„Am primit o variantă a acestui proiect de lege, nu am discutat-o cu colegii mei, astăzi o să discutăm. Nu poți să susții nelimitat o astfel de cheltuială atunci când există un vaccin gratuit, iar soluția este vaccinarea, nu testarea”, a spus Florin Cîțu.

„Sunt puțin surprins! Eu mi-aduc aminte că am fost criticat astă-vară, când au fost măsuri de relaxare, când erau câteva eci de cazuri pe azi. Astăzi vorbim de o mie de cazuri pe zi și văd că e relaxează. Unii dintre cei care ne criticau astă-vară acum sunt foarte reaxați. Eu privesc cu atenție ce se întâmplă în acest moment, cu atenție și îngrijorare. Sper să nu am dreptate. Nu știu dacă este un moment în care să ne relaxăm”, a spus Cîțu.

El spune că introducerea certificatului verde oferea posibilitatea de a menține economia deschisă și de a avea o rată mare de guvernare.

„Este decizia guvernului. Nu a fost discutată în coaliție”, conchide liderul PNL.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea