Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Flaviu Mircea Cozuc va fi noul director al Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul prefect al județului, Flaviu Mircea Cozuc, va fi noul director al Agenției Județeane pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Alba. Acesta a promovat cu nota 9,1 proba scrisă a concursului organizat ieri, 1 aprilie,  la Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) pentru ocuparea funcției vacante de conducere a instituției amintite.

La examen a participat și Dorel Potra, care a fost declarat respins după ce a obținut doar 56,2 puncte din cele 70 necesare pentru a promova proba scrisă.

Cozuc a fost se pare bine pregătit reușind să obțină 91 de puncte din totalul de 100. Echivalentul practic al notei 9,10.

Mâine va avea loc cea de a doua probă, respectiv interviul, care nu mai este decât o formalitate având în vedere că în cursă a rămas  un singur candidat.

Flavius Cozuc a ocupat în 2012 pentru o scurtă perioadă funcția de prefect fiind propulsat pe această poziție de Partidul Conservator (PC) Alba, mai precis de președintele acestuia, actualul prefect Gheorghe Feneșer.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea