Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Fiul deputatului Călin Potor câştigă în America mai bine decât tatăl său în Parlamentul României

Dragoş Suciu

Publicat

în

Băiatul deputatului Călin Potor lucrează în America cu programul pentru studenţi Work & Travel. Student la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca, la master, secţia Comunicare şi Relaţii Publice, Alex a ales să-şi petreacă vacanţa de vară vizitând şi muncind într-un oraş de munte, Park City din statul american Utah, cunoscut pentru că a găzduit jocurile olimpice de iarnă din anul 2002. Şi bine a făcut fiul deputatului care câştigă acum cu cele două joburi din America mai mult decât tatăl său a cărui indemnizaţie  netă este de 4.909 lei.

Tânărul locuieşte în staţiunea Deer Valley, „staţiunea de schi numărul unu din America”, titulatură obţinută în fiecare an consecutiv din 2005 până în 2012. Aici lucrează ca şi Server Assistant, pentru Montage Deer Valley, un lanţ de hoteluri din Statele Unite cunoscut pentru serviciile personalizate oferite oaspeţilor săi. Activitatea de zi cu zi se rezumă la servirea oaspeţilor şi debarasarea meselor, dar şi primirea turiştilor şi a invitaţilor la piscina exterioară hotelului. Pe lângă acest job mai lucrează si la Rocky Mountain Chocolate Factory, un lanţ de magazine de ciocolată unde vinde praline, îngheţată şi mere glazurate precum şi alte produse din ciocolată.

Aceste joburi presupun anumite sacrificii dar cu toate acestea Alex este încântat de viaţa pe care o duce în Statele Unite ale Americii. „Lucrez mult, încerc să mă distrez în timpul liber, chiar daca asta înseamnă că trebuie sa renunţ la câteva ore de somn. Păţesc des să nu am nicio zi liberă timp de două săptămâni. Îmi câştig singur banii, reuşesc să mă întreţin şi sper să pot economisi ceva bani pentru a putea vizita tot ce mi-am propus. Am să mă întorc acasă, în România, la începutul lui octombrie şi am să îmi continui studiile”, a declarat fiul demnitarului albaiulian din America.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea