Fiica președintelui PMP Alba, Clement Negruț, a obținut media 9 la examenul de Bacalaureat

Ioana Raluca Negruț, fiica președintelui PMP Alba, Clement Negruț, a obținut media 9 la examenul de Bacalaureat 2018, aceasta fiind absolventă a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. 

Potrivit bacalaureat.edu.ro, Ioana Raluca Negruț, a terminat specializarea matematică informatică la Colegiul Național ”HCC” din Alba Iulia și a obținut nota 9,9 la limba și literatura română, 9,7 la matematică, respectiv 7,4 la informatică.

ELIT

La Colegiul ”HCC” din Alba Iulia a terminat și fostul deputat de Alba, Clement Negruț, un apropiat al președintelui Traian Băsescu și vicepreședinte al PMP la nivel național.

Notele candidaților la examenul de Bacalaureat 2018, din Alba și celelalte județe ale țării, au fost publicate, miercuri, pe EDU.RO, portalul Ministerului Educației Naționale. Candidații nemulțumiți de notele primite pot depune contestații, astăzi, între orele 12.00 și 16.00.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Eu 5 iulie 2018 at 1:43

Lol,asta da stire de interes pt oras! Aia cu 10 pe linie vor fi prostii care vor lucra pt altii cu pile,adica cu medii mai mici,gen9.Cand o sa se dezvirgineze sper sa ne anuntati si asta!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...