Rămâi conectat

Curier Județean

Femeie din Sebeș, bătută cu bestialitate de soțul gelos, în zona Râpei Roșii: Bărbatul, reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Femeie din Sebeș, bătută cu bestialitate de soțul gelos, în zona Râpei Roșii: Bărbatul, reținut de polițiști

O femeie din Sebeș a fost bătută miercuri cu bestialitate de soțul gelos, în zona Râpei Roșii. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

La data de 19 iunie 2024, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Sebeș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Citește și: Florin Dogaru, șeful IPJ Alba, împreună cu alți patru polițiști și doi oameni de afaceri, INCULPAȚI în dosarul mafiei lemnului din Apuseni. Precizările DNA

violenta domestica

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 19 iunie 2024, s-ar fi deplasat împreună cu soția sa în zona Râpei Roșii din apropierea municipiului Sebeș unde, pe fondul geloziei, ar fi agresat-o.

Femeia a fost transportată la spital, iar în urma examinării medico- legale a rezultat că ar avea nevoie de 45- 50 de zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 20 iunie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Circulație rutieră ÎNCHISĂ timp de 12 ore la trecerea la nivel cu calea ferată de la Halta Unirea: Perioada restricției și ruta ocolitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulație rutieră ÎNCHISĂ timp de 12 ore la trecerea la nivel cu calea ferată de la Halta Unirea: Perioada restricției și ruta ocolitoare Se închide complet circulația rutieră timp de 12 ore la trecerea la nivel cu calea ferată de la Halta Unirea. Șoferii pot folosi ruta ocolitoare pe la Războieni. Joi 18 iulie 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea