Femeie din Blaj, AMENINȚATĂ cu MOARTEA și agresată de concubin. Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru bărbat

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

O femeie din Blaj a fost AMENINȚATĂ cu MOARTEA și agresată de concubinul ei, care s-a ales cu ordin de protecție provizoriu și dosar penal.

Polițiștii din Blaj au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat concubina. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și amenințare.

ELIT

 La data de 23 aprilie 2020, în jurul orei 12.30, polițiștii din Blaj  au fost sesizați, prin 112, de către o femeie de 41 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că bărbatul cu care are o relație de concubinaj a agresat-o și a amenințat-o.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa, a lovit-o și a  amenințat-o cu moartea.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419