Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Femeie din Blaj, AMENINȚATĂ cu MOARTEA și agresată de concubin. Ordin de protecție provizoriu și dosar penal pentru bărbat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie din Blaj a fost AMENINȚATĂ cu MOARTEA și agresată de concubinul ei, care s-a ales cu ordin de protecție provizoriu și dosar penal.

Polițiștii din Blaj au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat concubina. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie și amenințare.

 La data de 23 aprilie 2020, în jurul orei 12.30, polițiștii din Blaj  au fost sesizați, prin 112, de către o femeie de 41 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că bărbatul cu care are o relație de concubinaj a agresat-o și a amenințat-o.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa, a lovit-o și a  amenințat-o cu moartea.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea