Rămâi conectat

Curier Județean

Femeie din Alba Iulia cercetată pentru furt – A sustras un portmoneu de la o tânără, într-o grădiniţă din municipiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat-o pe o femeie de 36 de ani, ca persoană bănuită de comiterea unui furt. Aceasta ar fi profitat de neatenţia unei tinere şi i-ar fi furat portmoneul.

La data de 12 decembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat-o pe o femeie de 36 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt cu un prejudiciu de 210 lei, faptă reclamată poliţiei la data de 11 decembrie a.c.

Se pare că, în dimineaţa zilei de 11 decembrie, în timp ce se afla într-o grădiniţă din Alba Iulia, femeia ar fi profitat de neglijenţa tinerei şi i-ar fi sustras portmoneul în care avea 210 lei şi un card bancar.

Faţă de bănuită, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea