Rămâi conectat

Ştirea zilei

Femeie din Alba împușcată mortal, confundată fiind cu un animal

Bogdan Presecan

Publicat

în

O crimă mai puțin obișnuită s-a petrecut azi-noapte, în jurul orelor 2.00, într-o pădure din Munții Apuseni. O femeie în vârstă de 61 de ani din comuna  Gârda de Sus a fost împușcată mortal de către un bărbat de 28 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare ilegală, spun anchetatorii

braconajAcesta a sunat la 112 și a anunțat poliția susținând că în timp ce se afla la vânătoare în locul numit “după Munțișor”, a confundat-o pe victimă cu o vulpe și a tras în direcția ei. A descoperit apoi că a împușcat  o femeie și a cerut ajutor.

Din primele cercetări, ucigașul este paznic de vânătoare, fiind tocmai cel care trebuia să protejeze vânatul de braconieri.   Cercetările sunt continuate pentru stabilirea condițiilor exacte în care femeia și-a pierdut viața și  tragerea la răspundere a celor vinovați. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă și braconaj.

UPDATE RAPORT IPJ Alba: În data de 07.06.2014, orele 01,53, poliţiştii postului de poliţie Gârda de Sus au fost sesizaţi de către un cetățean din localitatea Biharia, comuna Gârda de Sus, judeţul Alba, cu privire la faptul că, în timp ce intenţiona să vâneze o vulpe, a împuşcat-o din greşeală pe o femeie din aceeaşi comună.

Din primele cercetări efectuate de echipa operativă deplasată la faţa locului, a rezultat că G.D.I., de 28 de ani, din Biharia, paznic de vânătoare, în timp ce intenţiona să vâneze o vulpe în locul numit ,,După muntişor” de pe raza comunei Gârda de Sus, a împuşcat-o mortal pe L.M., de 61 de ani, din localitatea Snide, comuna Gârda de Sus, care se afla în zona respectivă, împreună cu soţul său, pentru a-şi proteja de mistreţi, un teren agricol.

Bărbatul este posesor legal de armă de vânătoare iar în momentul producerii evenimentului se afla la o vânătoare neautorizată.

Cadavrul victimei a fost transportat la morga  Spitalul Orăşenesc Cîmpeni unde urmează să fie efectuată necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Faţă de G.D.G. sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, uz de armă letală, fără drept şi braconaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea