Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Femeie din Aiud cercetată în stare de arest preventiv pentru furt calificat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Judecătoria Aiud a admis propunerea formulată de poliţiştii din municipiu şi a dispus înlocuirea măsurii preventive „de a nu depăşii limita teritoriala a județului Alba” cu măsura „arestării preventive pe o perioada de 30 de zile” faţă de Ileana S. de 46 de ani, din localitate, cercetată  într-un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

În sarcina suspectei s-a reținut faptul că nu a respectat obligaţia „de a nu depăşii limita teritoriala a Judeţului Alba”, impusă de Tribunalul Alba şi a plecat în județul Maramureș.

La data de 10 ianuarie a.c., Ileana S. a fost arestată   preventiv pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat”  în dauna unei societăţi comerciale din Aiud, constând în faptul că suspecta împreună cu Leonte M. de 35 de ani şi Sorinel B. de 46 de ani au sustras componentele metalice de la şpalierii de pe un teren în suprafaţă de 6 ha cultivat cu vita de vie. Prejudiciul cauzat prin infracţiune a fost estimat la 20.000 lei.

Ulterior, faţă de Ileana S. instanţa de judecată a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura „obligării de a nu părăsii judeţul Alba”.

Suspecta a fost depusă în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | SUBIECTELE la Evaluarea Națională 2024 pentru clasa a II-a, la Limba Română: Ce au avut de rezolvat elevii

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | SUBIECTELE la Evaluarea Națională 2024 pentru clasa a II-a, la Limba Română: Ce au avut de rezolvat elevii Elevii de clasa a II-a din România au susținut luni, 13 mai 2024, proba scrisă la Limba română din cadrul Evaluării Naționale. La primul exercițiu au avut de scris o felicitare pentru o colegă cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea