Rămâi conectat

Actualitate

Femeie de 37 de ani din Sebeș, găsită spânzurată în baie de către concubinul său

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit IPJ Alba, azi-noapte la ora 015, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat din Sebeş în legătură cu faptul că a găsit-o pe concubina sa  spânzurată de tocul uşii din baie.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a identificat-o pe E.D.M., o femeie de 37 de ani, din Sebeş, asupra acesteia, un echipaj al ambulanței, încercând manevrele de resuscitare care însă nu au avut succes.

Cu ocazia examinării sumare a cadavrului nu au fost identificate urme de violenţă. Acesta a fost transportat la  morga spitalului Municipal Sebeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea