Rămâi conectat

Ştirea zilei

Femeie de 29 de ani din Alba Iulia, cu antecedente penale, reținută după ce a intrat într-o școală și a furat banii dascălilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia au depistat şi reţinut o femeie de 29 de ani, la scurt timp  după ce ar fi furat două portmonee dintr-o instituţie de învăţământ din municipiu. Se pare că tânăra este bănuită şi de alte două furturi sesizate poliţiei la sfârşitul lunii noiembrie şi în data de 5 decembrie a.c.

Ieri, 8 decembrie, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, de către reprezentantul unei unităţi de învăţământ din Alba Iulia, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras portmoneele cu bani şi acte, aparţinând unor cadre didactice.

La scurt timp de la sesizare, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, a fost identificată o femeie de 29 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea furtului.

Se pare că, în jurul orelor 12.30, aceasta ar fi pătruns în unitatea de învăţământ şi ar fi profitat de faptul că poşetele cadrelor didactice au fost lăsate nesupravegheate,  împrejurare în care ar fi sustras portmoneele cu bani şi acte, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 1.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că femeia mai este bănuită şi de comiterea unui furt reclamat la data de 24 noiembrie a.c., când ar fi sustras dintr-un salon de coafură din Alba Iulia, un telefon mobil, în valoare de 800 de lei, precum şi de comiterea, la data de 5 decembrie a.c, a unui furt, din incinta unei alte unităţi de învăţământ din municipiu, de unde ar fi sustras un portofel în care era suma de 250 de lei.

Faţă de bănuită a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea