Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Fără permis, dar beat, la volan! Noroc cu poliţiştii din Cugir!

Vineri seara, poliţiştii din Cugir l-au depistat pe P.D.C., de 25 de ani, din Cugir, care se afla la volanul unui autoturism, în vădită stare de ebrietate.

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

politie-amenda-Vineri seara, poliţiştii din Cugir l-au depistat pe P.D.C., de 25 de ani, din Cugir, care se afla la volanul unui autoturism, în vădită stare de ebrietate.

În urma testării lui cu fiola alcooltest, reactivul acesteia s-a înverzit în proporţie de 100 %, motiv pentru care tânărul a fost condus la spitalul din Cugir unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Faţă de P.D.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis de conducere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea