Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FACTURI Hidroelectrica 2023: ”În două luni de zile lucrurile vor fi așezate în ordine”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FACTURI Hidroelectrica 2023: ”În două luni de zile lucrurile vor fi așezate în ordine”

Hidroelectrica a făcut un anunț important pentru clienții companiei, în plin scandal al facturilor emise pe bandă rulantă: ”În două luni de zile lucrurile vor fi așezate în ordine”.

Citește și: TARIFE HIDROELECTRICA: O nouă ofertă de preţ pentru consumatorii casnici, în perioada 1 iulie – 30 septembrie

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu peste 500.000 de clienți în portofoliu, Hidroelectrica a avut probleme mari cu emiterea facturilor. Astfel, în ultima vreme, abonaților le-au venit mai multe facturi restante.

Situația ar urma să se așeze în următoarele două luni, iar facturile vor fi emise la timp, a asigurat președintele directoratului Hidroelectrica, Nicolae Badea.

„Din punct de vedere al soluțiilor informatice ele sunt implementate și acum e o chestiune care ține de gradul de suportabilitate pentru că nu vrem să punem o presiune pe clienți”, a spus el, conform Antena3.ro.

„Probabil că în două luni de zile lucrurile vor fi așezate în ordine și sigur că această perioadă de stabilitate, și vreau să subliniez acest lucru, stabilitate legislativă, ne-a permis să așezăm începând cu 1 ianuarie partea de implementări soft-uri pentru că anul trecut a fost un calvar să implementezi 17 modificări legislative”, a mai precizat Badea, în cadrul conferinței Income Magazine Corporate „Listarea companiilor strategice din energie – drum deschis pentru dezvoltare și relevanță”, ce a fost organizată de Antena 3 CNN.

În doar două zile, clienții Hidroelectrica au primit două facturi.

Spre sfârșitul lunii iunie, abonații Hidroelectrica au primit facturile pe luna ianuarie 2023. După doar două zile, clienții gigantului românesc de pe piața de electricitate au primit și facturile pentru februarie 2023.

Pe grupurile de pe rețelele de socializare, create de clienții Hidroelectrica, au fost publicate facturi cu lunile respective.

Sursa: bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea