Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Facilităţi fiscale pentru firmele care sprijină Asociaţia „Maria Beatrice”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Complexul Socio-Medical „Maria Beatrice” va funcţiona din februarie 2012

 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

    Asociaţia „Maria Beatrice” Alba Iulia a început în luna mai a.c. demersurile pentru înfiinţarea Complexului Socio-Medical „Maria Beatrice”, care vine în sprijinul copiilor cu afecţiuni neuromotorii şi osteoarticulare, precum şi al copiilor cu afecţiuni motorii cauzate de accidentări. În acest sens, Asociaţia „Maria Beatrice” a obţinut din partea Primăriei şi a Consiliului Local Alba Iulia un spaţiu de 509 mp, în incinta Căminului pentru Persoane Vârstnice de la Schit, cu drept de folosinţă pentru 10 ani, spaţiu pe care asociaţia l-a reabilitat şi l-a dotat inclusiv cu bazin de hidroterapie pentru diferite categorii de vârstă. La această dată, ONG-ul a obţinut acreditarea ca furnizor de servicii socio-medicale şi a cooptat echipa de medici şi terapeuţi, fiind deja achiziţionată o parte din dotarea cu aparatura necesară.
„În tot ceea ce am realizat până acum am fost sprijiniţi financiar şi nu numai de către oamenii din Alba Iulia, prin redirecţionarea către Asociaţia «Maria Beatrice» a 2% din impozitul datorat statului, din donaţii benevole ale oamenilor şi cu sprijinul firmelor care au efectuat sponsorizări. Puteţi participa la dotarea ComplexuluiSocio-Medical «Maria Beatrice» prin donaţii benevole, redirecţionarea a 2% din impozitul datorat statului de către salariaţi (formularul 230) sau prin sponsorizarea de către firma dumneavoastră. Potrivit Codului fiscal, contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă de 3 la mie din cifra de afaceri sau 20% din impozitul pe profit datorat. Sumele respective pot fi virate în contul Asociaţiei Non-Guvernamentale «Maria Beatrice», Cod IBAN: RO 81 BRDE 010 SV 2608 5780 100, deschis la BRD Agenţia APULUM Alba Iulia, Cod fiscal: 27786253”, ne-a declarat preşedintele ONG-ului, prof. Sebastian Onac, tatăl micuţei Maria Beatrice.
La această dată, în spaţiul din cadrul Căminului de Persoane Vârstnice Alba Iulia au fost aduse cuşca Rocher, bicicleta automatizată, sistemul culisant cu şină, sisteme verticalizatoare, accesorii şi se lucreazp la bazinul de hidroterapie şi la spaţiile de terapie ocupaţională, iar site-ul http://www.mariabeatrice.ro prezintă detaliat documente, contracte, imagini cu stadiul lucrărilor şi tot ceea ce s-a întreprins până acum pentru înfiinţarea Centrului Socio-Medical, care va deveni funcţional din luna februarie 2012.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea