Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Fabricile de armament și muniție din Cugir vor fi prezente la Târgul din Las Vegas: Peste 150 de producători, din lume, vor participa

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fabricile de armament și muniție din Cugir vor fi prezente la Târgul din Las Vegas: Peste 150 de producători de arme și muniție vor participa

Oraşul american Las Vegas va fi, timp de 4 zile (17-20 ianuarie), gazda celui mai mare târg de armament din lume, eveniment ce are loc anual în această perioadă a anului în Statele Unite.

Expoziţia se numeşte “Shot show” şi este organizată de “National Shooting Sports Foundation”, o organizaţie care include producători, distribuitori, organizaţii sportive şi media din industria de armament. Târgul beneficiază de prezenţa a peste 150 de mari producători de arme, muniţie şi obiecte conexe utilizate la vânătoare din lume.

Produsele Fabricii de Arme Cugir vor fi prezente pe standurile expoziției prin intermediul partenerului de afaceri american, compania Century Arms International, care achiziţionează de la Cugir arme de vânătoare şi de tir sportiv.

Colaborarea dintre cele două societăţi datează de circa 20 de ani şi a implicat până în prezent contracte de zeci de milioane de dolari. Potrivit surselor, în cadrul întrevederilor cu partenerii americani vor avea loc discuţii legate de continuarea colaborării pe viitor pentru reînnoirea contractelor aflate în derulare, precum şi purtarea de negocieri despre fabricarea de noi tipuri de arme la Cugir, care sunt cerute pe piaţa civilă americană.

După cum am aflat, la eveniment vor lua parte, pe lângă reprezentanți ai Ministerului Economiei și Romarm, și două delegații reprezentând Uzina Mecanică și Fabrica de Arme Cugir.

O delegație va fi condusă de ing. Mircea Trifan (director general Uzina Mecanică), iar cealaltă, de ing. Grațian Duma (director general Fabrica de Arme).

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie Mai mulți elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” au fost la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde”, pentru a deșfășura diferite activități de curățenie. Citește și: Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea