Fabricile de armament și muniție din Cugir NU își întrerup activitatea: Angajaților li se ia temperatura în fiecare dimineață, la intrarea pe porțile fabricilor

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Salariații care lucrează în cadrul societăților Uzina Mecanică și Fabrica de Arme Cugir rămân în activitate chiar dacă unii agenți economici de stat au anunțat că își întrerup temporar producția în contextul epidemiologic actual și decretării ,,Stării de Urgență ” pe teritoriul României.

Potrivit secretarului de stat din Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, ing. Cristian Simu (care răspunde de industria de apărare), nu se pune deocamdată, problema reducerii activității acestui sector strategic care ține de siguranța națională.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

”Pentru noi, importantă este siguranța persoanelor, fapt pentru care, s-a primit dispoziție ca angajaților să li se ia temperatura în fiecare dimineață, la intrarea pe porțile fabricilor, iar orice salariat suspect că ar avea problem de sănătate să fie tratat ca atare”, ne-a declarat Cristian Simu.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

De menționat că C.N. Romarm SA are în componență 15 filiale în cadrul cărora lucrează 7000 de salariați dintre care aproximativ 2000 la Uzina Mecanică și Fabrica de Arme Cugir.

Constantin PREDESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419