Rămâi conectat

Actualitate

Excursie la Mănăstirea Oaşa pentru persoanele cu handicap din Alba Iulia organizată de Aşezământul social „Sf. Meletie”

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Manastirea Oasa1Un număr de 43 de persoane cu handicap din Alba Iulia vor vizita astăzi, 25 iulie, Sfânta Mănăstire Oaşa din judeţul Alba. Excursia este organizată de Aşezământul social pentru persoane cu handicap „Sf. Meletie” Alba Iulia, cu sprijinul doamnei notar public, Ramona Gabriela Popescu, care a sponsorizat cheltuielile de deplasare.

Aşezământul social pentru persoane cu handicap „Sf. Meletie” Alba Iulia a fost înfiinţat în anul 2008 şi funcţionează în cadrul Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Alba Iulia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba. Acesta oferă gratuit servicii de orientare profesională, recuperare – ergoterapie şi kinetoterapie, socializare, consiliere psihologică, asistenţă şi consiliere socială pentru 40 de persoane cu handicap.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!” Polițiștii locali amenință că vor intra în grevă de avertisment chiar în ziua alegerilor din 9 iunie: ”Nu cedăm!”. La protestul din fața Guvernului, polițiștii locali veniți din toată țara au cerut sporuri pentru condiții speciale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea