Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Ex-prefectul Ştefan Bardan a fost făcut colonel la apelul bocancilor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Ex-prefectul Ştefan Bardan a fost avansat la gradul de colonel de la cel de sublocotenent, sărind dintr-o lovitură 5 trepte. O avansare mai ceva ca în Afganistan, unde un militar căzut pe front „la datorie” primeşte, post-mortem, cel mult o avansare de un grad după ce este adus acasă în sicriu. Nu am înţeles de ce se dau gradele cu atâta largheţe şi de ce se dezonorează şi se batjocoreşte soldatul român, şi mai ales veteranul de război care, iată, nu primeşte nici grade, nici indemnizaţii şi nici pensii de… colonei experţi în parastase, pomeni, feştanii şi alte chiolhanuri. Care au fost oare meritele excepţionale ale lui Ştefan Bardan ca să fie avansat 5 grade dintr-o lovitură?!
De altfel, referindu-se la aceste avansări, plecându-se uneori de la grade de soldat sau caporal, iar alţii nefăcând nici armata, ministrul Apărării Naţionale – Corneliu Dobriţoiu a declarat că „singurul motiv pentru care aceşti oameni au fost avansaţi se datorează serviciilor politice aduse celor care i-au avansat”. Referitor la colonelul în rezervă Ştefan Bardan ştim sigur că a câştigat cele mai multe grade pe frontul chiolhanurilor, acesta fiind nelipsit de la toate pomenile şi chefurile din judeţul Alba. (C.R.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de PAȘTELE CATOLIC 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de PASTE 2024. Urari de Paste, felicitari de Paste și SMS-uri de Sfintele Paști Catolic, Reformat, Protestant Știm că este o perioadă grea pentru toți, fiindcă nu putem să fim alături de cei dragi în aceste momente de sărbătoare, dar putem să-i bucurăm cu un mesaj, prin care să le transmitem toate gândurile bune, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea