Ex-conservatorul Toader Ulise, la un pas de poarta UNPR

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    După ce în urmă cu aproape doi ani a fost exclus din organizaţia Cugir a Partidului Conservator, Toader Ulise a rămas în afară jocului politic preferând să se dedice activităţii profesionale. Mulţi au crezut atunci că Ulise va alege să sară în barca PDL, formaţiunea care i-a întins o mână de ajutor într-o perioadă delicată pentru el, propulsându-l în importanta funcţie de – Şef Corp Control al directorului general al CN Romarm Vasile Crişan -vicepreşedinte al democrat liberalilor din Alba. Dacă până acum a rămas într-o poziţie de neutralitate politică, odată cu trecerea lui Crişan la UNPR şi alegerea lui ca vice-lider naţional, Ulise se pare că este pregătit să o ia de la capăt şi să înceapă lupta alături de şeful său. Contactat în legătură cu intenţiile sale de înscriere în partidul lui Gabriel Oprea, ex-conservatorul nici n-a confirmat, dar nici n-a negat că va face pasul spre noua formaţiune politică. El ne-a declarat că îl va sprijini pe Crişan şi în realizarea proiectului său politic iar dacă i se va cere o va face şi de pe poziţia politicianului cu carnet de partid, care de-a lungul anilor a acumulat suficientă experienţă. (C.P.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

6 Comentarii

alex 5 ianuarie 2012 at 21:50

Poate o sa declare si el, ca si jucatorii de fotbal, acum ca este curtat de un partid, ca este UNPR-ist de mic, iar acum isi va vedea visul cu ochii :))

gogu 5 ianuarie 2012 at 22:09

cine este acest pulifrici de tot scrieti de el? ce a facut aceasta nulitate de merita atata atentie? un asa gunoi sfertodoct ajuns sa conduca destinul atator oameni nu merita decat un scuipat!

George 6 ianuarie 2012 at 9:38

Un catel pricajit care linge laba paroasa a mizerabilului de Crisan. Doi traseisti politici care tin bine ,,dosul,,
Astept cu nerabdare sa vina DNA pe voi, mai ales peste mizerabilul si jigodia de Crisan.

gheo 6 ianuarie 2012 at 14:54

in lumea asta prost facuta….

Costel* 6 ianuarie 2012 at 15:32

Si Crisan si Ulise vor avea numai … succesuri … probabil au primit o scrisoare de la domnul Ministru Oprea similara cu a pensionarilor militari prin care au fost informati ca le-a crescut … pensia!!!

BREAKING NEWS 6 ianuarie 2012 at 21:40

Mircea Hava s-a inscris in UNPR.

Comentariile sunt oprite