Rămâi conectat

Sport

Evoluţii pozitive pentru tinerii Schuller şi D. Militaru

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Forţat şi de seria apăsătoare a absenţelor, Gherman i-a titularizat pe tinerii Eduard Schuller şi Dragoş Militaru, ambii având evoluţii apreciate. Internaţionalul Under 17 a fost utilizat pe postul de fundaş lateral dreapta (a doua partidă a stagiunii, după cea cu Poli Timişoara), iar Dragoş Militaru (împrumutat de la Pandurii) a jucat mulţumitor, de parcă a vrut să demonstreze că merita o soartă mai bună în acest sezon uitat pe banca de rezerve. „Sunt mulţumit de egal, ţinând cont de ce probleme de lot am avut. S-a înregistrat un rezultat echitabil, la ambele goluri au fost greşeli de apărare. Sunt bucuros că cei doi fotbalişti sub 21 de ani, Schuller şi D. Militaru au dus bine acest joc. Felicit întreaga echipă pentru parcursul din tur”, a declarat antrenorul Stelian Gherman. Chestionat dacă nu regretă faptul că n-a apelat mai mult la serviciile lui Dragoş Militaru în acest tur (numai 22 de minute strânse în 5 întâlniri), principalul unirist şi-a expus punctul de vedere. „Niciodată nu am regrete, pentru că nu o fac intenţionat. Din punctul de vedere al antrenorului, am luat deciziile corecte, Pleniceanu, Petcuţ şi Ciofu şi-au făcut datoria până în prezent”, a spus Gherman. „Am făcut 60 de minute bune, ambele echipe încearcă să se regăsească în acest final de sezon. Noi suntem o grupare mică, neexperimentată şi la golul încasat toată echipa este în culpă, nu doar portarul Anghelache, un pion în agrenaj”, a admis Constantin Schumacher.
lRoşu stupid încasat de C. Cornea
Fundaşul stânga al albaiulienilor a primit în minutul 89 al doilea cartonaş galben după ce a aruncat cu balonul în direcţia centralului, pentru a protesta la centrul terenului, după o decizie a arbitrului. C. Cornea a intrat astfel în vacanţă, se va despărţi de Unirea la finele turului, acest „roşu” fiind al 7-lea (record negativ) pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri în 14 runde. „Nu spun că a fost un gest premeditat, nu cred aşa ceva. E vorba de o atitudine nesportivă şi va plăti aşa cum a făcut-o Silviu Mureşan după Piatra Olt”, a comentat Gherman. Accidentat în minutul 59, Bălu acuză probleme la genunchiul drept, înlocuirea sa însemnând revenirea lui Negură după 9 runde de absenţă. Altfel, Silviu Mureşan a fost lăsat rezervă întâia oară în acest sezon (a marcat două goluri) şi a bifat numai ultimele 7 minute, lipsa sa de randament fiind taxată de Gherman, ce l-a titularizat inspirat pe M. Tănasă, pe fondul nerestabilirii totale a lui Pecarov.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea