Eveniment monden la Câmpeni

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

La restaurantul „Tulnic” din Câmpeni s-a derulat cea mai grandioas nunt din acest an dup aprecierea numerosului public care a participat la aceast srbtoare deosebit de parc ar fi fost „Zilele oraşului Câmpeni”. Aceast nunt a fost a fiicei domnului manager Costel Bustan şi a soţiei sale Simona, cu numele de Alina şi cstorit cu Sorin Bistrean, fiul lui Alexandru Bistrean şi al d-nei Violeta, iar naşii fiind licenţiaţii Costel şi Mihaela Pleşa şi Ilie şi Carmen Bîrlea. Aceast nunt a fost definit la superlativ atât din punct de vedere al organizrii la casa miresei, dar mai cu seam la restaurantul „Tulnic” unde meniurile, ritualurile specifice nunţilor au avut o conotaţie deosebit prin participarea la aceast nunt a unor interpreţi de folclor de valoare ca: Puiu Codreanu, Petric Nicoar Sîrbu, Marius Ciprian Pop dar şi a unor formaţii autohtone ca formaţia „Albanik”, Clin Papen care au înnobilat aceast eveniment important din viaţa tinerilor miri. Momentul cel mai amuzant a fost sosirea mirilor, a naşilor, a starostelui şi interpretului valoros de folclor preacucernicul printe Marius Ciprian Pop într-o limuzin de 10 m lungime, ceea ce am vzut mai rar în Ţara Moţilor. Prin aceast numeroas participare s-au onorat demnitatea, onestitatea şi condescendenţa prinţilor ambilor cstoriţi faţ de semenii lor, precum şi actele de caritate şi uneori şi de altruism deosebit efectuate de ambele familii care mulţumesc pe calea presei tuturor participanţilor la aceast nunt grandioas. (M.S.)

 

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

fifi 28 octombrie 2010 at 8:57

cel mai amuzant lucru nu e venirea popii cu limuzina ci chiar acest articol. nu stiu cine e MS asta dar as vrea sa il cunosc. asemenea prostie trebuie pusa in valoare. felicitari unirea ca publici asa ceva.

cosmi 28 octombrie 2010 at 11:27

Unde-s restul comentarilor,draga Unirea?
Primesti cascaval sa publici asa ceva? Pacat de voi….

Tantica 28 octombrie 2010 at 11:51

Dumnezeu sa va dea sanatate! ca n-am mai ris atita de foarte multa vreme. Mai ales fraza cu „Prin aceast numeroas participare s-au onorat demnitatea, onestitatea şi condescendenţa prinţilor ambilor cstoriţi faţ de semenii lor…” este dementiala!!! Si asta pe langa faptul ca e asa o foame mare in redactia aia ca mincati litera „a” la greu, dar e in regula, e un deliciu sa citesti asa un astfel de articol. Va astept cu drag si cu alte articole de acelasi fel. Doamne cat am mai ris!!!

admin 28 octombrie 2010 at 12:53

Sa va fie de bine!

Comentariile sunt oprite