Rămâi conectat

Actualitate

Evaluarea națională 2023 la clasa a VI-a, AMÂNATĂ din cauza grevei profesorilor: Când se vor susține probele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Evaluarea națională 2023 la clasa a VI-a, AMÂNATĂ din cauza grevei profesorilor: Când se vor susține probele

Evaluarea națională de la clasa a VI-a va fi susținută de elevi săptămână viitoare, după ce sindicatele din educație au anunțat că testarea care trebuia să înceapă mâine nu se susține în timpul grevei generale.

Citește și: Modele de SUBIECTE Evaluare Națională

Ministerul Educației a modificat calendarul evaluărilor naționale, astfel încât Evaluarea de la clasa a VI-a care trebuia să înceapă mâine va fi susținută de fapt de către elevi săptămâna viitoare, pe datele 30 mai – Limbă și comunicare, respectiv 31 mai – Matematică și științe ale naturii.

Citește și: EVALUARE NAŢIONALĂ 2023: Modele de SUBIECTE și BAREME, la română și matematică pentru elevii de clasa a 8-a din anii trecuți

Anunțul modificării datei la care va fi organizată Evaluarea Națională la clasa a VI-a a fost făcut de Ministerul Educației. Instituția a publicat pe site-ul oficial precizarea că „Evaluarea națională pentru clasa a VI-a va avea loc în zilele de 30 mai – Limbă și comunicare, respectiv 31 mai – Matematică și științe ale naturii”.

Comunicarea integrală a Ministerului educației, cu privire la Evaluarea Națională la clasa a VI-a:

„Marți, 23 mai 2023,

Informare

A fost trimis spre publicare în Monitorul Oficial ordinul de ministru pentru modificarea Calendarului de administrare a Evaluărilor Naționale la finalul clasei a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2022-2023.

Astfel, Evaluarea națională pentru clasa a VI-a va avea loc în zilele de 30 mai – Limbă și comunicare, respectiv 31 mai – Matematică și științe ale naturii”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Câtă apă trebuie să consumăm când este caniculă și care sunt alimentele care ne răcoresc. Sfaturi pentru a menține răcoarea în case

Ziarul Unirea

Publicat

în

Câtă apă trebuie să consumăm când este caniculă și care sunt alimentele care ne răcoresc. Sfaturi pentru a menține răcoarea în case Perioadele de caniculă pot reprezenta un disconfort prelungit pentru majoritatea oamenilor, iar alimentația joacă un rol important în ameliorarea sau agravarea acestuia.  Majoritatea oamenilor se confruntă cu un disconfort sporit în perioadele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea