Rămâi conectat

Actualitate

Evaluarea Națională 2020. Regulile pentru examenul de Matematică: Elevii au voie în examen cu instrumente de desen, iar greșelile se taie cu o linie orizontală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Evaluarea Națională 2020. Regulile pentru examenul de Matematică: Elevii au voie în examen cu instrumente de desen, iar greșelile se taie cu o linie orizontală

Elevii au la dispoziție 2 ore pentru a rezolva subiectele, iar pe foile de examen trebuie să scrie numai cu cerneală sau pastă de culoare albastră.

Examenul de Matematică pentru absolvenții claselor a VIII-a începe miercuri, la ora 9:00, moment în care în fiecare sală de clasă se deschid plicurile sigilate cu subiectele multiplicate.

La Matematică au voie să intre în examen cu instrumente de desen, iar pentru realizarea schemelor și a desenelor trebuie să folosească creionul, se arată în regulile de Evaluare Națională.

Elevii au voie să intre în școli până cel târziu la ora 8:30. Amintim că la intrarea în centrul de examen elevii trec printr-un triaj epidemiologic, iar cei care au o temperatură corporală care depășește 37,3 C nu pot intra în examen. La prima probă a Evaluării Naționale 2020, un singur elev a avut temperatură peste maximul admis.

Candidații vor fi așezați câte unul în bancă, alfabetic. Pe ușa fiecărei săli de examen este afișată lista cu numele elevilor repartizați în sala respectivă și banca în care stau, schemă care se numește „oglinda sălii”.

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea