Evaluarea Națională 2017: Elevii de clasa a II-a susțin, astăzi, proba scrisă la Limba Română

Paul Voicu - Primar 2020

Elevii de clasa a II-a susțin luni, 10 aprilie, proba scrisă la Limba română din cadrul Evaluării Naționale 2017, iar marți proba de citit la Limba română.  

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale, proba la Matematică va avea loc miercuri, iar joi — proba de scris și citit la limba română pentru elevii aparținând minorităților naționale.

ELIT

Subiectele sunt elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare.

Sălile în care se susțin evaluările naționale sunt, de regulă, cele în care elevii își desfășoară activitatea în mod curent. Durata alocată rezolvării subiectelor este de 30 de minute pentru fiecare test administrat.

Mihail David - 2020

Rezultatele obținute nu se înregistrează în catalogul clasei, fiind valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare și prin informarea părinților/reprezentanților legali ai elevului asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate.

Evaluarea elevilor la finalul clasei a II-a: 10 aprilie 2017 – Scris – Limba română 10 aprilie 2017 – Scris — Limba maternă 11 aprilie 2017 – Citit — Limba română 11 aprilie 2017 – Citit — Limba maternă 12 aprilie 2017 – Matematică 13 aprilie 2017 – Scris-Citit — Limba română pentru minorităţile naţionale

Evaluarea Națională continuă în mai la clasele a IV-a și a VI-a.

Elevii de clasa a IV-a vor susține proba la Limba română pe 3 mai, iar pe 4 mai la Matematică. Pe 5 mai va avea loc proba la Limba maternă.

La clasa a VI-a, proba de Limbă și comunicare va avea loc pe 10 mai, iar cea la Matematică o zi mai târziu.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...