Rămâi conectat

Ştirea zilei

EUROPOL: „Certificatele de vaccinare nu pot fi verificate de polițiști”. Ce argumente aduce sindicatul

Ziarul Unirea

Publicat

în

EUROPOL: „Certificatele de vaccinare nu pot fi verificate de polițiști”. Ce argumente aduce sindicatul

Sindicatul Polițiștilor Europeni ( EUROPOL ) prin intermediul unui comunicat remis pe site-ul  organizației transmite că polițiștii de ordine publică nu pot să verifice certificatele de vaccinare fiindcă aceștia nu sunt dotați cu telefoane mobile sau tablete cu sistem de operare Android care să le faciliteze accesul la aplicația utilizată în acest sens: CHECK DCC. Totodată sindicatul transmite faptul că utilizarea telefoanelor sau a tabletelor personale este o opțiune și că nimeni nu poate să fie constrâns sau obligat să utilizeze un bun personal în timpul serviciului. Comunicatul integral remis de Sindicatul Polițiștilor Europeni ( EUROPOL ) :

Certificatele de vaccinare nu pot fi verificate de polițiști

Cu toate că titlul sună șocant, aceasta este realitatea cruntă și este reprezentată de faptul că polițiștii de ordine publică nu au posibilitatea tehnică de a verifica autenticitatea certificatelor de vaccinare împotriva COVID-19 ale cetățenilor. Astfel, în timp ce expresii precum “digitalizarea instituțională” pe care o regăsim inclusiv în programul de guvernare este tot mai des utilizată în spațiul public de către politicieni, astăzi, pentru îndeplinirea atribuțiilor de serviciu polițiștii nu pot accesa aplicații sau sisteme informatice care să fie conectate la rețelele publice de internet pentru a putea contribui în mod real la combaterea fenomenului infracțional sau a efectelor pandemiei.

Elit - Gustul Desăvârșit

Pe fondul creșterii numărului de cazuri privind infectarea cu virusul SARS-CoV-2, Guvernul României a dispus o serie de măsuri restrictive aplicabile în anumite spații publice sau în cadrul unor activități culturale, sportive ori evenimente private cum ar fi nunți sau botezuri, condiționând participarea la acestea fie de prezentarea certificatului de vaccinare împotriva virusului, fie a rezultatului negativ al unui test RT-PCR care să nu fie mai vechi de 72 de ore a căror autenticitate să poată fi verificată prin intermediul unei aplicații.

Astfel, conform unui comunicat al Serviciului de Telecomunicații Speciale, a fost lansată aplicația CHECK DCC care poate fi descărcată gratuit din magazinul de aplicații direct pe telefonul mobil sau pe o tabletă cu sistem de operare Android și permite verificarea și validarea certificatelor digitale UE privind COVID, generate atât în România, cât și în celelalte state interconectate la sistemul informatic european.

Conform STS, această aplicație nu înregistrează și nu stochează informații ci doar verifică autenticitatea și validitatea certificatelor digitale UE privind COVID-19 și afișează doar datele esențiale de identificare (nume, prenume și data nașterii), precum și datele medicale care atestă situația epidemiologică a persoanei, respectiv dacă este vaccinată, trecută prin boală sau dacă deține un test negativ realizat în ultimele 48 de ore pentru testele antigen ori un test negativ realizat în ultimele 72 de ore pentru testele RT-PCR.

Însă marea problemă referitoare la modalitatea de utilizare a acestei aplicații este reprezentată de faptul că polițiștii nu au în dotare telefoane mobile sau tablete cu sistem de operare Android, iar ospătarii, barmanii sau administratorii diverselor spații în care se desfășoară evenimente private nu au calitate de operatori de date cu caracter personal. Mai mult decât atât, conform legislației în vigoare, polițiștii nu vor putea să verifice certificatele digitale ale cetățenilor care se află în incinta unor terase, restaurante ori a unor instituții publice sau private în cadrul cărora sunt organizate diverse evenimente sportive sau cultural-artistice, deoarece orice persoană are obligația de a prezenta documentele care să-i ateste situația epidemiologică doar angajaților acestor unități pentru a le fi permis accesul în interior.

Cu toate că premierul Florin Câțu declară că măsura implementării obligației de prezentare a certificatelor digitale privind COVID-19 este bună, constatăm faptul că avem de a face cu declarații pur populiste atâta timp cât un astfel de document poate fi folosit de orice persoană pentru a intra într-un restaurant sau pentru a participa la un spectacol, spre exemplu, fără a avea obligația prezentării inclusiv a actului de identitate pentru a se putea stabili efectiv dacă acesta este deținătorul de drept al certificatului care îi atestă situația epidemiologică, întrucât și în această situație doar operatorii de date cu caracter personal pot gestiona, prelucra sau stoca datele de identitate ale cetățenilor.

Constatăm și cu această ocazie că la nivelul Guvernului, în ceea ce privește elaborarea actelor normative, avem de a face atât cu o nepăsare în privința respectării drepturilor constituționale cât și cu o necunoaștere crasă a prevederilor Regulamentului General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal. Și asta pentru că aplicația chiar dacă nu stochează date personale ci doar le afișează, cetățenii nu vor avea garanția că vreun barman sau ospătar ori alte asemenea persoane neautorizate nu vor realiza inclusiv o fotografie a display-ului telefonului mobil sau a tabletei cu sistem Android prin intermediul cărora au fost verificate certificatele digitale, putând avea acces permanent la datele lor de identificare.

Nu ne vom poziționa față de cât de eficiente sau ineficiente sunt verificările efectuate prin intermediul acestei aplicații, însă nu putem să nu atragem atenția atât cu privire la faptul că polițiștii din teritoriu nu au în dotare telefoane sau tablete de serviciu cu sistem de operare Android și nici nu pot fi obligați să-și utilizeze telefoanele personale în interesul instituției. Mai mult decât atât, la acest moment există riscul accesării ilegale a datelor cu caracter personal ale cetățenilor de către barmani, ospătari, ori angajați ai instituțiilor în cadrul cărora sunt organizate evenimente sportive sau cultural-artistice care nu sunt autorizate să prelucreze ori să gestioneze date cu caracter personal de către Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol”


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

ACCIDENT GRAV pe DN 67 C, în direcția Tău – Șugag: Un bărbat s-a izbit cu mașina de un versant muntos

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT GRAV pe DN 67 C, în direcția Tău – Șugag: Un bărbat s-a izbit cu mașina de un versant muntos

La data de 24 ianuarie 2023, în jurul orei 18,30, un bărbat de 38 de ani, din comuna Ropotul Mare, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 C, în direcția Tău – Șugag, la kilometrul 111, a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu versantul muntos.

În urma accidentului, un bărbat de 49 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Elit - Gustul Desăvârșit

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

Tânăr din Alba condamnat la NOUĂ ani de pușcărie: A VIOLAT o copilă de doar 12 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânăr din Alba condamnat la NOUĂ ani de pușcărie: A VIOLAT o copilă de doar 12 ani

Tânărul din Alba cercetat pentru că a violat o minoră de 12 ani la o petrecere din localitatea Vinerea, a fost condamnat la pedeapsa de nouă ani de închisoare.

Faptele s-au petrecut în noaptea de 20 spre 21 iunie 2020, la o petrecere din localitatea Vinerea.

„În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 20/21 iunie 2020, în timp ce se afla la o petrecere organizată de un tânăr din Vinerea, ar fi invitat-o pe sora gazdei, o minoră în vârstă de 12 ani, la o plimbare în grădina casei unde, la un moment dat, ar fi constrâns-o să întrețină cu el raporturi sexuale”, se arată în comunicatul IPJ Alba din 2020.

Elit - Gustul Desăvârșit

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea tânărul a fost obligat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia la plata sumei de 50.000 lei cu titlu de daune morale. De asemenea instanța a dispus prelevarea de probe biologice de la inculpat pentru a fi utilizate pentru obţinerea şi stocarea în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare a profilului său genetic.

Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba: 401 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir și Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba: 401 de posturi disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir și Sebeș

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la sediul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau resedință.

Mai jos, lista locurilor de muncă vacante în județul Alba și numerele de telefon la care puteți afla mai multe detalii:

Elit - Gustul Desăvârșit

AGENȚIA LOCALĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ ALBA IULIA

ALBA IULIA C G P VULTURUL ALBA SRL AGENT DE SECURITATE 2 0748143151
ALBA IULIA SGPI SECURITY FORCE SRL AGENT DE SECURITATE 15 0756346488
ALBA IULIA S.C.VIGRA MARKETING & SERVICES AGENT DE VÂNZARI 1 0723658292
ALBA IULIA FRISOMAT SA AGENT DE VÂNZARI 1 0732655907
ALBA IULIA S.C. ELYSIAN FOOD BAR S.R.L. AJUTOR BUCATAR 2 0728183990
ALBA IULIA IMPERIAL CAZINO ALBA SRL AJUTOR BUCATAR 1 0741945437
ALBA IULIA IPEC SA AMBALATOR MANUAL 15 0758800134
ALBA IULIA ALBATROS GOLD SRL AMBALATOR MANUAL 1 [email protected]
ALBA IULIA LAGUNA LOGISTICS SRL ARHIVAR 1 0748190202
ALBA IULIA IMPERIAL CAZINO ALBA SRL BUCATAR 1 0741945437
ALBA IULIA ELIT SRL CARMANGIER 1 0729399359
ALBA IULIA RER VEST S.A. CONDUCATOR AUTOSPECIALA 10 [email protected]
ALBA IULIA GIORDI TRANS SRL Conducător auto transport rutier de mărfuri 2 0731317232
ALBA IULIA S.C. REKORD S.R.L. CONFECTIONER ARTICOLE DIN PIELE SI ÎNLOCUITORI 5 0258806002
ALBA IULIA NATIONAL IPURL CONSILIER JURIDIC 1 0731020903
ALBA IULIA NATIONAL IPURL ECONOMIST ÎN COMERT SI MARKETING 1 0731020903
ALBA IULIA AZETS INSIGHT SRL ECONOMIST ÎN ECONOMIE GENERALA 10 0743107880
ALBA IULIA EUROCOM SRL ECONOMIST ÎN ECONOMIE GENERALA 1 0744774539
ALBA IULIA DAIONA C.D. TRANS SRL CONTABIL 1 0725354777
ALBA IULIA DELGAZ GRID S.A. DIRIGINTE SANTIER (STUDII SUPERIOARE) 1 [email protected]
ALBA IULIA DOMICA SRL DULGHER (EXCLUSIV RESTAURATOR) 2 0745579857
ALBA IULIA S.C. CRYSTAL INDUSTRY SRL ELECTRICIAN DE ÎNTRETINERE SI REPARATII 1 0735545122
ALBA IULIA S.C.CRYSTAL GROUP S.R.L. ELECTRICIAN DE ÎNTRETINERE SI REPARATII 1 0735545122
ALBA IULIA IPEC SA FASONATOR PRODUSE CERAMICE 10 0758800134
ALBA IULIA TERRA CONSTRUCTII FORAJE S.R.L. FEMEIE DE SERVICIU 1 0731248956
ALBA IULIA DOMICA SRL FIERAR BETONIST 1 0745579857
ALBA IULIA ALBALACT SA FOCHIST PENTRU CAZANE DE ABUR SI DE APA FIERBINTE 1 0372609132
ALBA IULIA AZETS INSIGHT SRL FUNCTIONAR ADMINISTRATIV 5 0369454980
ALBA IULIA IPEC SA GLAZURATOR PRODUSE DIN CERAMICA FINA 10 0758800134
ALBA IULIA ALBALACT SA INGINER AUTOMATIST 1 0372609132
ALBA IULIA S.C.CRYSTAL GROUP S.R.L. INGINER AUTOMATIST 1 0735545122
ALBA IULIA SC DEKA STRUCTURI SRL INGINER CONSTRUCTII CIVILE, INDUSTRIALE SI AGRICOLE 2 0722685526
ALBA IULIA S.C.CRYSTAL GROUP S.R.L. INGINER ELECTRICIAN 1 0735545122
ALBA IULIA ALBALACT SA INGINER MECANIC 2 0372609132
ALBA IULIA ALBALACT SA LACATUS MECANIC 1 0372609132
ALBA IULIA NATIONAL IPURL LICHIDATOR 1 0731020903
ALBA IULIA IMPERIAL CAZINO ALBA SRL LUCRATOR BUCATARIE (SPALATOR VASE MARI) 2 0741945437
ALBA IULIA KAUFLAND ROMANIA LUCRATOR COMERCIAL 4 [email protected]
ALBA IULIA RER VEST S.A. MANAGER DE OPERATIUNI/PRODUS 5 [email protected]
ALBA IULIA TERRA CONSTRUCTII FORAJE S.R.L. MASINIST LA MASINI PENTRU TERASAMENTE (IFRONIST) 1 0731248956
ALBA IULIA S.C. REKORD S.R.L. MUNCITOR NECALIFICAT ÎN INDUSTRIA CONFECTIILOR 10 0258806002
ALBA IULIA YUKAMOB STYLE MUNCITOR NECALIFICAT LA ASAMBLAREA, MONTAREA PIESELOR 1 0742131242
ALBA IULIA TRANSILVANIA PREST SOLUTIONS SRL MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 4 0746683225
ALBA IULIA AREAL FLORA CONSTRUCT MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 1 [email protected]
ALBA IULIA DARIDEN CONCRETE S.R.L. MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 1 0766319890
ALBA IULIA S.C. MECANIZAT CONSTRUCT S.R.L MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 1 onetea[email protected]
ALBA IULIA NOVOCASA CONSTRUCT MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 1 [email protected]
ALBA IULIA DOMICA SRL MUNCITOR NECALIFICAT LA SPARGEREA SI TAIEREA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII 1 0745579857
ALBA IULIA ALBALACT SA OPERATOR LA ROBOTI INDUSTRIALI 5 0372609132
ALBA IULIA OCOLUL SILVIC GREENGOLD VEST S PADURAR 3 0721222430
ALBA IULIA ALBATROS GOLD SRL SOFER DE AUTOTURISME SI CAMIONETE 1 [email protected]
ALBA IULIA ALBALACT SA STRUNGAR UNIVERSAL 1 0372609132
ALBA IULIA SC LIDL DISCOUNT SRL VÂNZATOR 10 [email protected]
ALBA IULIA TURUS SERV SRL VÂNZATOR 1 0742518018
ALBA IULIA TRANSILVANIA PREST SOLUTIONS SRL ZIDAR PIETRAR 2 0746683225
ALBA IULIA DOMICA SRL ZIDAR PIETRAR 3 0745579857
ALBA IULIA DOMICA SRL ZUGRAV 1 0745579857

DRÂMBAR Transilvania Nuts S.R.L. AGENT DE VÂNZARI 1 0790229959
DRÂMBAR PEMA ELECTROTEHNIC SRL CONFECTIONER CABLAJE AUTO 5 0746285284
DRÂMBAR Transilvania Nuts S.R.L. FEMEIE DE SERVICIU 1 0790229959
DRÂMBAR Transilvania Nuts S.R.L. INGINER ÎN INDUSTRIA ALIMENTARA 1 0790229959
DRÂMBAR Transilvania Nuts S.R.L. MANIPULANT MARFURI 7 0790229959
DRÂMBAR PEMA ELECTROTEHNIC SRL MUNCITOR NECALIFICAT LA ASAMBLAREA, MONTAREA PIESELOR 10 0746285284

IGHIU SC TRANSEURO SRL MUNCITOR NECALIFICAT LA AMBALAREA PRODUSELOR SOLIDE SI SEMISOLIDE 5 [email protected]

MIHALŢ ALCORFARM SRL FARMACIST 1 0733922686

TEIUŞ SOCAR PETROLEUM S.A. FOCHIST PENTRU CAZANE DE ABUR SI DE APA FIERBINTE 1 [email protected]

AGENȚIA LOCALĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ AIUD

AIUD MC PROTECT SRL AGENT DE SECURITATE 2 0746074524
AIUD CONF RICAMI NADA SRL MAROCHINER-CONFECTIONER MAROCHINARIE, DUPA COMANDA 5 0258863552
AIUD CONF RICAMI NADA SRL TEHNICIAN ÎN INDUSTRIA PIELARIEI 1 0258863552

NOŞLAC SC – RAPID AGREGATE – SRL MUNCITOR NECALIFICAT ÎN MINE SI CARIERE 2 0258878333

AGENȚIA LOCALĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ BLAJ

BLAJ VALGER SRL AJUTOR BUCATAR 1 0729885441
BLAJ KRONOS LIFE CONSTRUCT SRL CONSTRUCTOR STRUCTURI MONOLITE 2 0734567031
BLAJ KRONOS LIFE CONSTRUCT SRL DULGHER (EXCLUSIV RESTAURATOR) 2 0734567031
BLAJ KRONOS LIFE CONSTRUCT SRL FAIANTAR 2 0734567031
BLAJ KRONOS LIFE CONSTRUCT SRL FIERAR BETONIST 2 0734567031
BLAJ KAUFLAND ROMANIA LUCRATOR COMERCIAL 3 [email protected]
BLAJ ACTIV7 PRODUCT SRL MUNCITOR NECALIFICAT LA ASAMBLAREA, MONTAREA PIESELOR 3 0729885437
BLAJ VARIUS7 PRO S.R.L. MUNCITOR NECALIFICAT LA ASAMBLAREA, MONTAREA PIESELOR 4 0729885437
BLAJ ACTIV7 PRODUCT SRL TÂMPLAR UNIVERSAL 5 0729885437
BLAJ VARIUS7 PRO S.R.L. TÂMPLAR UNIVERSAL 3 0729885437
BLAJ KRONOS LIFE CONSTRUCT SRL ZIDAR PIETRAR 2 0734567031
BLAJ KRONOS LIFE CONSTRUCT SRL ZIDAR ROSAR-TENCUITOR 2 0734567031
BLAJ KRONOS LIFE CONSTRUCT SRL ZUGRAV 2 0734567031

AGENȚIA LOCALĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ CÂMPENI

ABRUD ROMINVEST TOWER CENTER S.R.L. AGENT CURATENIE CLADIRI SI MIJLOACE DE TRANSPORT 1 0757690309
ABRUD SC UNICARM SRL LUCRATOR COMERCIAL 1 0758882404
ABRUD PIZZERIA LA VALER S.R.L. LUCRATOR COMERCIAL 1 0757333246
ABRUD RER VEST S.A. LUCRATOR OPERATIV PENTRU AUTOCOMPACTOARE 10 [email protected]
ABRUD ROMINVEST TOWER CENTER S.R.L. MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 2 0757690309
ABRUD ROMINVEST TOWER CENTER S.R.L. ZIDAR ROSAR-TENCUITOR 1 0757690309
ABRUD ROMINVEST TOWER CENTER S.R.L. ZUGRAV 1 0757690309

BAIA DE ARIEŞ S.C.MULTIFARM VET SRL ÎNGRIJITOR FARMACII, CABINETE VETERINARE 1 0743036142
BISTRA COSTI MAR STAR SRL LUCRATOR COMERCIAL 1 0745605649

HOREA BIO REAL FOOD S.R.L. PREPARATOR CONSERVE, LEGUME SI FRUCTE 4 0788321726
HOREA IOANA & ALEXIA SWEETS S.R.L. PREPARATOR DE SEMIFABRICATE SI PREPARATE CULINARE 4 0766639631

BUCIUM S.C.NICOEXIM SRL MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR, CAPTUSELI ZIDARIE, PLACI MOZAIC, FAIANTA, GRESIE, PARCHET 2 0723022111

CÂMPENI RIVALY C.H. SRL BRUTAR 3 [email protected]
CÂMPENI RIVALY C.H. SRL ÎNGRIJITOR CLADIRI 3 [email protected]
CÂMPENI RIVALY C.H. SRL LUCRATOR BUCATARIE (SPALATOR VASE MARI) 3 [email protected]
CÂMPENI RIVALY C.H. SRL LUCRATOR GESTIONAR 3 [email protected]
CÂMPENI S.C. SALUBRITATE APUSENI S.R.L LUCRATOR PENTRU SALUBRIZARE 1 [email protected]
CÂMPENI SC MULTICOM SRL LUCRATOR SORTATOR DESEURI RECICLABILE 2 0744613110
CÂMPENI RIVALY C.H. SRL OSPATAR (CHELNER) 3 [email protected]
CÂMPENI SC UNICARM SRL SEF DEPARTAMENT MARFURI ALIMENTARE/NEALIMENTARE 1 0758882404
CÂMPENI RIVALY C.H. SRL VÂNZATOR 3 [email protected]
CIURULEASA SC NICU VIO SRL EXCAVATORIST PENTRU EXCAVATOARE CU ROTOR DE MARE CAPACITATE 2 0767677599
CIURULEASA SC NICU VIO SRL IMPIEGAT AUTO 1 0745605649

LUPŞA ZBOR DE SERAFIM S.R.L. KINETOTERAPEUT 1 0744893527
LUPŞA S.C. AUTOVAN TRUCKS S.R.L. LUCRATOR BUCATARIE (SPALATOR VASE MARI) 2 0741236260
LUPŞA S.C. AUTOVAN TRUCKS S.R.L. OSPATAR (CHELNER) 2 0741236260

ROŞIA MONTANĂ TMG GUARD SRL AGENT DE SECURITATE 8 0751124982
SCĂRIŞOARA DIRECTIA REGIONALA DE DRUMURI SI PODURI CLUJ ASFALTATOR 1 [email protected]
SCĂRIŞOARA DIRECTIA REGIONALA DE DRUMURI SI PODURI CLUJ ZIDAR ROSAR-TENCUITOR 1 [email protected]
VÂRTOP S.C.ABIEL ABIRA SRL LUCRATOR PENSIUNE TURISTICA 10 0769068350

AGENȚIA LOCALĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ CUGIR

CUGIR FABRICA DE ARME CUGIR S.A. INGINER MECANIC 2 0258751991
CUGIR ELIT SRL MECANIC AUTO 1 0729399359

AGENȚIA LOCALĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ OCNA MUREȘ

OCNA MUREŞ MC PROTECT SRL AGENT DE SECURITATE 2 0746074524

AGENȚIA LOCALĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ SEBEȘ

CÂLNIC BÂRSAN AGROLACT S.R.L. MUNCITOR NECALIFICAT LA AMBALAREA PRODUSELOR SOLIDE SI SEMISOLIDE 1 0740914508

PETREŞTI GOLD UNLIMITED S.R.L. MECANIC AUTO 5 0747332279
RĂHĂU CASA M SRL AJUTOR BUCATAR 2 0744783150
RĂHĂU CASA M SRL BARMAN 1 0744783150
RĂHĂU CASA M SRL BUCATAR 3 0744783150
RĂHĂU CASA M SRL INSTRUCTOR (MONITOR) SCHI/CALARIE/GOLF/TENIS/ÎNOT/SPORTURI EXTREME 1 0744783150
RĂHĂU RAPEL SRL MAISTRU ÎN INDUSTRIILE TEXTILA, PIELARIE 1 0744393975
RĂHĂU RAPEL SRL MAROCHINER-CONFECTIONER MAROCHINARIE, DUPA COMANDA 7 0744393975
RĂHĂU CASA M SRL MENAJERA 2 0744783150
RĂHĂU RAPEL SRL MUNCITOR NECALIFICAT LA ASAMBLAREA, MONTAREA PIESELOR 2 0258732788

SEBEŞ VMV SECURITY SRL AGENT DE SECURITATE 10 0744599912
SEBEŞ CONSTRUCTUS SRL DULGHER (EXCLUSIV RESTAURATOR) 1 0740999323
SEBEŞ CONSTRUCTUS SRL FAIANTAR 1 0740999323
SEBEŞ CONSTRUCTUS SRL FIERAR BETONIST 1 0740999323
SEBEŞ HOTOIU TEHNIC INSTAL S.R.L. INSTALATOR APA, CANAL 1 [email protected]
SEBEŞ BUSY ANGELS S.R.L. ÎNGRIJITOR DE COPII 1 0744665685
SEBEŞ KAUFLAND ROMANIA LUCRATOR COMERCIAL 2 [email protected]
SEBEŞ FLANCO RETAIL SA LUCRATOR COMERCIAL 1 [email protected]
SEBEŞ INTERNATIONAL ALEXANDER S.R.L. MANIPULANT MARFURI 10 0735777007
SEBEŞ SC LIDL DISCOUNT SRL VÂNZATOR 5 [email protected]
SEBEŞ TRIMODA SRL VÂNZATOR 1 0755461400
ŞUGAG DIRECTIA REGIONALA DE DRUMURI SI PODURI CLUJ ZIDAR PIETRAR 1 [email protected]
ŞUGAG DIRECTIA REGIONALA DE DRUMURI SI PODURI CLUJ ZIDAR ROSAR-TENCUITOR 1 [email protected]

RECIU Pensiunea Casa Buna SRL MANAGER 1 0258818115
RECIU Pensiunea Casa Buna SRL RECEPTIONER DE HOTEL 1 0258818115


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea