Rămâi conectat

Curier Județean

Energeticienii albaiulieni, în doliu. Inginerul Gheorghe Voina, unul dintre stâlpii dezvoltării sistemului energetic din județul Alba, a trecut la cele veșnice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Absolvent al Facultății de Electromecanică Cluj-Napoca, inginerul Gheorghe Voina s-a angajat în 1967 la secția Alba a operatorului național de distribuție și furnizare a energiei electrice, iar în perioada 1967-1982 a ocupat funcția de adjunct șef secție Alba.

Odată cu înființarea Întreprinderii de Rețele Electrice Alba în 1982, a devenit managerul acesteia, ocupând funcția de director al sucursalei județene Alba a operatorului național de distribuție a energiei electrice până în 2002. În toată această perioadă a avut o activitate foarte apreciată atât de angajați, cât și de conducerea națională a companiei de electricitate, fiind unul dintre cei mai longevivi lideri în domeniul energetic la nivel național.

CITEȘTE ȘI: Mesaje de condoleanțe și comemorare. ANUNTURI de deces la trecerea la cele veșnice a persoanelor dragi

In ultimii ani înainte de pensionare a coordonat serviciul de furnizare a energiei electrice până în 2007.
Gheorghe Voina a fost nu doar un excelent manager, dar și un coleg altruist, împărtășind bogata sa experiență acumulată de-a lungul celor peste 40 de ani de activitate în sectorul energetic tuturor celor din jur. Chiar și după ce a părăsit sistemul energetic, a fost permanent disponibil pentru a oferi o părere sau un sfat atunci când a fost solicitat.

Inginerul Gheorghe Voina lasă în urma sa nu doar mii de kilometri de rețele electrice la realizarea cărora și-a adus contribuția, dar și amintirea unui profesionist dedicat in totalitate meseriei sale, permanent preocupat de îmbunătățirea calității distribuției energiei electrice în județul Alba. Un OM cu suflet mare, al cărui nume va fi rostit cu respect mulți ani de acum înainte. Dumnezeu să îl odihnească în pace!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

PENSII 2024 | LISTĂ: Veniturile nepermanente luate în considerare la recalcularea pensiilor

Bera Larisa

Publicat

în

PENSII 2024 | LISTĂ: Veniturile nepermanente luate în considerare la recalcularea pensiilor Pe măsură ce pensionarii din România așteaptă cu interes detalii despre recalcularea pensiilor și eventualele creșteri, Casa Națională de Pensii Publice oferă informații importante despre veniturile nepermanente incluse în acest proces. Citește și: Noua lege a Arhivelor Naționale adoptată tacit: Casa Națională de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea