Rămâi conectat

Curier Județean

Emiterea titlurilor de proprietate în județul Alba: Număr record de solicitări în urma modificărilor legislației

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Emiterea titlurilor de proprietate în județul Alba: Număr record de solicitări în urma modificărilor legislației

În data de 19 noiembrie a.c. s-a finalizat termenul de depunere a cererilor în vederea   emiterii titlurilor de proprietate conform Legii nr.123/2023 pentru modificarea și completarea Legii fondului funciar 18/1991.

Localitățile fruntașe din județ care dețin primele locuri la număr de solicitări depuse sunt următoarele: Albac – 370; Șugag – 291; Bucium -270; Poșaga – 249; Săsciori – 234; Zlatna -233; Ocoliș -199; Pianu – 170.

Reamintim faptul că în județul nostru, la inițiativa prefectului Nicolae Albu s-au desfășurat pe parcursul acestui an ședințe de lucru, la sediul primăriilor, care au avut ca obiect prelucrarea modificărilor legislative aduse prin Legea 123/2023. ”Sunt mulțumit, că eforturile noastre constante, mă refer aici la specialiștii în fond funciar și mai ales reprezentanții OCPI Alba, s-au concretizat într-un număr mare de solicitări depuse și astfel cât mai mulți cetățeni să beneficieze de aceste prevederi legislative”. a precizat prefectul Nicolae Albu.

Redăm mai jos situația pe localitățile din județul nostru, cu numărul de cereri depuse la primăriile din județ în vederea emiterii titlurilor de proprietate conform Legii nr.123/2023 pentru modificarea și completarea Legii fondului funciar 18/1991.

 Facem precizarea că în cazul unităților administrativ – teritoriale, care nu înregistrează cereri, s-a încheiat procesul de cadastrare sistematică, emiterea titlurilor de proprietate desfășurându-se după o altă procedură, de care au beneficiat cetățenii localităților în cauză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vasile Hârjoc, atletul cugirean de 71 de ani care face turul Europei pe bicicletă a ajuns la Alba Iulia. A plecat în 1 iulie din București!

Bera Larisa

Publicat

în

Vasile Hârjoc, atletul cugirean de 71 de ani care face turul Europei pe bicicletă a ajuns la Alba Iulia. A plecat în 1 iulie din București! Vasile Hârjoc, campion național la +65 ani la maraton și deținător al mai multor recorduri naționale ale categoriei sale de vârstă, face turul Europei pe bicicletă. Citește și: Atletul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea