Rămâi conectat

Actualitate

Emil Boc, despre cei care spun că nu există COVID: „Știm că vine un tsunami! Mai bine umblăm cu tămâie și cu alte lucruri ca să vindem COVID-ul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Emil Boc, despre cei care spun că nu există COVID: „Știm că vine un tsunami! Mai bine umblăm cu tămâie și cu alte lucruri ca să vindem COVID-ul”

Primarul Clujului Emil Boc a declarat că este consternat să vadă că mai există oameni care zic că nu există COVID-19 și alții care spun că nu avem ce face cu vaccinul și preferă să umble cu tămâie ca să trateze COVID-ul.

„Mă uit cu îngrijorare la ce se întâmplă în România pentru că știm că vine un tsunami, îl vedem, e la orizon, iar lumea încă tratează cu superficialitate și cu neseriozitate COVID-19. Eu sunt consternat să mai văd că în ziua de astăzi mai există oameni care zic că nu există COVID-19, iar alții care zic ce să facem cu vaccinul, mai bine umblăm cu tămâie și cu alte lucruri ca să vindem COVID-ul. Nu cred că mai există cineva astăzi care să zică că nu au avut o legătură cu o persoană bolnavă de COVID-19.

Nu cred că mai putem spune că nu credem în COVID sau că vaccinul este soluția. Mă bucur ca la Cluj lumea rămâne conștientă și precaută”, a declart Boc la Napoca Live.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea