Elis Pavaje Alba nu a resimţit scăderi ale vânzărilor în perioada de pandemie. Cererile pentru proiectele de infrastructură, aproape la acelaşi nivel ca într-o perioadă normală

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În 2019, businessul Elis Pavaje a ajuns la 217 mil. lei (aproape 46 mil. euro), în creştere cu 21% faţă de anul precedent.

Producătorul de pavele Elis Pavaje din Alba, deţinut de familia Goţa, nu a resimţit scăderi ale vânzărilor în perioada de pandemie decât în ceea ce priveşte livrările către revânzători. Pentru proiectele de infrastructură, cererile au fost aproape la acelaşi nivel ca într-o perioadă normală.

ELIT

„Pentru lucrările de infrastructură, impactul a fost aproape inexistent. Lucrările au continuat, vânzările au fost diminuate doar pe segmentul de revânzare prin distribuitori. Nu a existat nicio zi de pauză, singura diferenţă fiind locul de unde şi-au desfăşurat activitatea angajaţii. O parte din colectiv a lucrat de acasă, în condiţiile în care acest lucru a fost posibil. Fabricile au funcţionat la capacitate maximă”, spun reprezentanţii Elis Pavaje.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419