Rămâi conectat

Curier Județean

Elev al Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, premiul II la un festival internațional de chitară din Italia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reusita lui David Tudor din luna martie a acestui an la concursul din Rust, Austria, se confirma si la Festivalul International de Chitara Clasica Enrico Mercatali din Gorizia (Italia). Elevul Liceului de Arte Regina Maria primeste a doua confirmare ca studiul si pasiunea sunt recunoscute, nu oricum, ci in cel mai profesionist mod, primind premiul II la concursul din cadrul festivalului.

Profesorul sau Dragos Tudor este de asemenea încrezător si bucuros ca munca lor este apreciata si afirma: „Avem o generatie tanara talentată si capabila de performante care studiază chitara clasica. Pe acesti copii ii indrum si susțin cat pot de mult dar dezvoltarea lor depinde si mai mult de implicarea familiei”.

David studiază si pianul in cadrul aceluiasi liceu din Alba Iulia, iar cu chitara se joaca de la doi anișori. Lejeritatea interpretării pe scena se datoreaza modului in care privesc părinții si el acest hobby – plăcerea de a cânta si de a transmite este pe primul loc, niciodata nu premiul este scopul.

Urmatorul festival la care o sa participe, alaturi de mail multi colegi de la Liceul de Arte Regina Maria, este Festivalul Internațional de la Sinaia din luna iulie. Aceste festivaluri sunt resimțite ca mini-vacante pentru copii  prin care invata socializand cu muzicieni din diverse țări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea