// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Elev al Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, premiul II la un festival internațional de chitară din Italia

Reusita lui David Tudor din luna martie a acestui an la concursul din Rust, Austria, se confirma si la Festivalul International de Chitara Clasica Enrico Mercatali din Gorizia (Italia). Elevul Liceului de Arte Regina Maria primeste a doua confirmare ca studiul si pasiunea sunt recunoscute, nu oricum, ci in cel mai profesionist mod, primind premiul II la concursul din cadrul festivalului.

Profesorul sau Dragos Tudor este de asemenea încrezător si bucuros ca munca lor este apreciata si afirma: „Avem o generatie tanara talentată si capabila de performante care studiază chitara clasica. Pe acesti copii ii indrum si susțin cat pot de mult dar dezvoltarea lor depinde si mai mult de implicarea familiei”.

David studiază si pianul in cadrul aceluiasi liceu din Alba Iulia, iar cu chitara se joaca de la doi anișori. Lejeritatea interpretării pe scena se datoreaza modului in care privesc părinții si el acest hobby – plăcerea de a cânta si de a transmite este pe primul loc, niciodata nu premiul este scopul.

Urmatorul festival la care o sa participe, alaturi de mail multi colegi de la Liceul de Arte Regina Maria, este Festivalul Internațional de la Sinaia din luna iulie. Aceste festivaluri sunt resimțite ca mini-vacante pentru copii  prin care invata socializand cu muzicieni din diverse țări.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419