Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Elena Udrea: ”Și eu și domnul Blaga vom rămâne în partid, indiferent cine va câștiga alegerile”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul la președinția PDL, Elena Udrea, a declarat la Alba Iulia că, în cazul în care nu va câștiga alegerile interne, nu va pleca din partid.

Eu sunt un om de partid și cred că am demonstrat asta în toată cariera mea politică (…) Și eu și domnul Blaga vom rămâne loiali partidului, indiferent cine va câștiga alegerile. Vom rămâne oameni de echipă și vom construi împreună cu câștigătorul, din 23 martie, mai departe, pentru partid”, a spus Udrea.

De asemenea, aceasta a subliniat că Traian Băsescu este oricând bine-venit în PDL, un partid cu care ”a construit foarte mult în România”. ”Dacă voi fi președintele Partidului Democrat Liberal îmi doresc ca parteneriatul cu Traian Băsescu să continue chiar și după  2014”, a mai declarat fostul ministru al Turismului.

De altfel, Elena Udrea a recunoscut că a fost foarte mult influențată de președintele țării și că se consideră un om politic care s-a format la şcoala politică a lui Traian Băsescu: „Pentru un om politic care îşi defineşte cariera ca fiind un luptător este o onoare să fii comparat cu Traian Băsescu, un politician care, în toată cariera lui politică, s-a luptat pentru lucrurile în care a crezut. Sunt un om politic care s-a format la şcoala politică a lui Traian Băsescu şi este un lucru cu care mă mândresc. Au contat foarte mult lucrurile pe care le-am aflat de la preşedinte, aşa cum s-a întâmplat şi cu foarte mulţi colegi care sunt în PDL şi care au învăţat politică de la preşedinte”.

Udrea consideră că în competiția internă are doi adversari redutabili – Vasile Blaga care ”este un om loial partidului și cunoaște foarte bine organizațiile” și Monica Macovei care ”are un spirit reformator necesar pentru PDL și dorit de o parte din membrii partidului”.  În cazul în care ar câștiga alegerile i-ar păstra pe aceștia în echipa de conducere deoarece ”partidul trebuie să rămână unit”.

Mă simt în această campanie ca fiind într-o competiție adevărată, o competiție dificilă, în care trebuie să convingi membrii de partid. Mă bucur că oamenii nu vor să dea girul pur și simplu unor persoane, ci vor să asculte ce are de spus fiecare. Pot să definesc această campanie ca o luptă pentru a câștiga încrederea propriilor mei colegi”, a mai spus deputatul democrat-liberal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea