Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Edi Schneider, cel care a dus faima Sebeşului în România, îşi declară susţinerea pentru Dorin Nistor

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Într-o scrisoare deschisă, compozitorul şi artistul Edi Schneider, cunoscut şi sub numele de DJ Phantom îşi arată susţinerea pentru candidatul PDL la alegerile locale din Sebeş, Dorin Nistor.
Edi şi-a câştigat renumele datorită muzicii sale, compuse pentru numeroase trupe şi solişti din România. De asemenea, în ultima vreme, Edi Schneider s-a remarcat prin producţia unor videoclipuri spectaculoase, unul dintre ele fiind chiar pentru reprezentanţii României la ediţia “Eurovision” de anul trecut: Paula Seling, împreună cu Ovi.
În scrisoarea sa, pe care v-o prezentăm în facsimil, Edi Schneider – cetăţean de onoare al Sebeşului – îşi exprimă sprijinul pentru Dorin Nistor, pentru că, spune el, “Sebeşul are nevoie de un primar tânăr, cu viziune europeană, care să aducă oraşul unde ar trebui să fie în secolul 21”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

RMGC propune noi revendicări în România: se concentrează pe două inițiative cheie. Situația de la Roșia Montană.

Bogdan Ilea

Publicat

în

RMGC propune noi revendicări în România: se concentrează pe două inițiative cheie. Situația de la Roșia Montană Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), compania care administrează proiectul minier aurifer de la Roşia Montană, a cerut Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) să extindă licența de exploatare a zonei auro-argintifere pentru un termen suplimentar de cinci ani. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea